Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јанг треба да престане да дајва, не сакам такви фаци во тимот.

Ти и таквите ко тебе ....... Ајт да не се нервирам во прекрастана вечер, претпостави си што сакам да ти кажам.

ај ти не ми многу кажувај...ја со сакам тоа ќе кажам не ми требат експерти како тебе ебате

Добро е. Инаку, оваа поставеност на играта не е за постигнување многу голови, не почнувајте да трескате сега зошто не постигнавме уште 7-8гола. Со оваа игра гo имаме речиси цел посед, околу шеснаесетникот се вртиме и постојано сме закана, се напаѓа исклучиво по десната страна, не е оваа формација за многу голови, ова е за сигурна победа, а токму тоа и Ферги си сака, сигурна победа. Ајде концентрација до крај и победа.
GGMU!!!

не е важно веќе дали ќе се 3,4,5 или само 1 гол...важно е да се победе на крајот...во моментот тоа е важно.ќе дадат уште еден гол 2полувреме и завршена работа

Тоа е пенал не пенал ние си водимо само мора уште еден гол да дадемо да не ни се деси од некоа случајна шанса да ни дадат гол па после да мора да се нервирамо да крај

Немој да ми тактизирате овде, треба уште два гола да дадат да фатам и ја тро паричка.... пошто неделава ми ги собраја сите пари, што сум ги добил на трки со кучиња :icon_lol:

Ако има фаул, има пенал, а има и црвен картон пошо тој беше задњи у одбрана. Али точно, имаше офсајд претходно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom