Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Sir Alex Ferguson on the importance of the fans: "They have been important over the years at this time of the season. The surge they can give us, particularly at Old Trafford, in the last 15 minutes or so of games almost helps to suck the ball into the net. They definitely give us an advantage. They were fantastic at Blackburn from the first minute and it would be great if they can create that for the rest of the games."

Подобро 5-6 вистински отколку 50 глори хантери.

Смешно е како вие си се прогласувате за фанови,а уште полошо е кој ви дал право за Вие да оценувате кој и колку е фан на клубот... :rolleyes:

Ова за да собереш лајкови и од двете страни, признај :icon_lol::icon_lol:
Хаха.. :D Абре не е тоа, туку јас ем знам понекогаш да запцујам некој ако ме изнервира, ама па и скоро секогаш верувам во тимот, иако гледам што пореално да ја согледам ситуацијата :).. И така :D

Најверојатно САФ му фрлил око на Грент Хенли од Блекбурн. Нани спремен за во недела, сите тренирале со групата освен Овен и Андерсон.

Централниот дефанзивец од Блекбурн, Хенли, тој што ни го збрца со глава на ОТ и некни Де Геа што му ја одбрани исто со глава пред крај на полувреме. И тој што му удри лакт на Сколс у фаца :D

417715-lsh.jpg

Rodriguez (Porto): "I am only focused on Porto at the moment but I could not reject the chance to play for Manchester United." #MUFC

Слики од денес
article-2126000-127D99F8000005DC-439_634x317.jpg

Ах пусти они пак треба да гонат :icon_lol:

article-2126000-127D98D3000005DC-36_634x473.jpg

САФ ги гледа :icon_lol:

article-2126000-127DA1F8000005DC-219_306x423.jpg
article-2126000-127DA208000005DC-858_306x423.jpg

Нани и ЛАВот спремни за во недела!

Очекувам во недела да ги бомбардираме КПР и да им покажеме кој е кој и како се игра на ОТ.

^ Знаеме, ја видовме на претходната страна ја има... : X

во недела ако ја тепаат со QPR а сити изгуби или извади нерешено со арсенал титулата е 99.9 % наша

Lyon Left Back Aly Cissokho's Agent ( SAF's Target ) Said
Aly wants to play in the Premier League because he feels it suits his game.
'He has already turned down interest from AC Milan and Juventus because he wants to move to the Premier League and his preferred destination would be Manchester United.

Не можам да спијам па ги гледам младите во Далас купот против Евертон , водиме 1-0, гол на Микеле Форназиер. Петнаесет минути како поминаа од натпреваров и шоуто на Ларнел Кол почна, асистираше и два пати удри статива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom