Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
Не знам кој дик фактор се твоите вложени петоци и саботи во целава работа што ги дрвиш цело време , али не е ни битно.Навистина не си некој со кого сакам да дискутирам, но нејсе.
Затоа што јас сум вложила многу петоци, саботи, недели, ноќи за да бидам тоа што сум. За тоа време, тој делкал Мангуп.
И што има бе тој на Венко да му се жали? Нека се жали на ,,кривите,, што зема мала плата. Што има Венко со тоа, што има жената пред Венко со тоа, што имам јас со тоа?
По твоја логика ,,ако ти е криво, жали се кај тие што се виновни,,. Епа што ташак му се жалел овој на Венко, или на било кој друг? Тие ли му се виновни, муштериите ли?!
--- надополнето: 6 април 2012 во 16:33 ---
А тоа е крајно непрофесионално и да сум јас нејзин претпоставен, санкција нема да и избега.
Кој дел од реченицата
" Во денешно време никој не те прашува дали имаш диплома од факултет или средно, туку те седнува на задача па покажи што знаеш, ако те бива, те бива, ако не, клоцата вгз и ајде низ врата па ако сакаш и 10 дипломи имај. "
не ти е јасен?
Како што кажаа и погоре, дебилната фрустрација на Венко нервозниот не е тоа што момчето сака поголема плата (кој нормален не би сакал) туку тоа што платата на Венко нервозниот му била мала.
Месарот му се пожалил на Венко нервозниот, Венко нервозниот и се пожали на јавноста. Едно та исто.
--- надополнето: 6 април 2012 во 17:06 ---
Предрасуди, малограѓанштина, бабаванѓанштина...Не реков дека секој со тетоважни (посебно големи и на видно место) се криминалец , има хепатитис Ц или е сељак и камионџија туку дека е само многу поверојатно да е еден од тоа погоре. Тетоважа не одава впечаток на „среден“ и „нормален“ човек. Како што најверојантно не бил Саламарот.