Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледате каква одбрана ни играат крвничка??е она е одбрана а не како нашите да ги оставаме да шуткаат..не дозволија ниту еднаш Лазаров и Наумче да се извишат и нема лесни поени за нас...ненормално добра одбрана играат Маџарите секоја чест за нив

Aj секогаш прво сме имале предност па послем сме ја заебале работата, сеа нека е обратно..

Uzasna igra, ako ne tepame denes, svedska nema shansi so tolku zameni u napad-odbrana, publikata slabo, komentatorov glup ko tocak.

Perez 41 година магарето како тенк е :mad: Слабо во напад,многу грешки и примени голови со играч повеќе :facepalm:

Лазаров РАЗБУДИ СЕ !
Не е до него, тука е и Мојсовски кој даде 5 гола ако не се лажам, заедно 9 дадоа, проблемот се головите што ги примија со играч повеќе на терен, недозволиво во меч со вакво значење али тоа ти е, Лазаров е добар играч ама не е толку добар тренер очигледно.

Ама зошто море овај шундовски уште на клупава е и онака никаква функција не врши.. ах лино червар да го ангажираја пред европското минимум медал земавме..

Tesko ke bide. Sansite gi gledam vo podobruvanje na efikasnosta na Lazarov, isto taka i Borko treba da fati barem nekoja topka. Ona sto ne mi e jasno e bezidejnosta i slabata odbrana vo situacija koga imame igrac poveke.

Не заебавај, нека се разбуди тој скотот на клупата и нека ја пренасочи играта преку крила.
Кои крила бе? Алушевски не влезе ич, Митков дрво, Манасков камен во одбрана...

Достате бе хејтери,ќе победиме и после пак ќе се лижите нашите најдобри,нашите вака,нашите онака.

Борко дупка.
Лазаров дупка.
Брзоплети и ретардирани движења на 99% од тимот.

Само Наумче на ниво до сега.

А публикава нема потреба да даде поддрша или некој свиреж да упати,нека седат нека уживаат и онака на кино дошле.

Аман бе овој пензионеров не растурааа ццц :eek:

Не е до него, тука е и Мојсовски кој даде 5 гола ако не се лажам, заедно 9 дадоа, проблемот се головите што ги примија со играч повеќе на терен, недозволиво во меч со вакво значење али тоа ти е, Лазаров е добар играч ама не е толку добар тренер очигледно.

Lazarov dade 2 gola od igra a imase 5 sutevi direktno vo golman.Da ne igrase vaka Mojso kade ni bese krajot.

оф леле, оф... се осеќа притисокот, многу грешки, ПРЕМНОГУ... концентрација 0 и во напад и во одбрана...

Само да не ни се случи со Перез ко со Хансен... :tapp:

Од крилата, т.е. од едното крило ништо, само у средина сме концентрирани, Наумче ѕвер! Али сепак реализацијата не е проблемот, добри сме, проблемот се мноооогуте грешки...

Судииве изгледа биле искарани од Хасан Мустафа, досега судат у наша корист... ќе поверувам дека овој Мустафа стварно ни е пријател... :cautious:

Требаше со повнимателна игра да водиме до сега, можеме да ги тепаме само притисокот да падне. Ајде дечки !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom