- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.618
- Поени од реакции
- 981
Se slagam so ova,...kaj mene e super...za drugite neznam...opsto vo Struga e super...НЕ тропај глупости.
Интернетот од ОНЕ е најдобар.
Se slagam so ova,...kaj mene e super...za drugite neznam...opsto vo Struga e super...НЕ тропај глупости.
Интернетот од ОНЕ е најдобар.
Аман бе, аман... колку пати треба да се повтори дека зависи каде живееш ?! 3+ години немам никакви проблеми со он.нет/оне, а знам луѓе ко тебе шо се жалат.Едноставно и кратко речено ОНЕ ИНТЕРНЕТОТ Е ПРОПАСТ.
a od koj grad si? Kako sto rekov pogore Struga super e netot bez problemi..stabilenE pa da bese super,nemase da pagjat tolku cesto i kratko za da ne mozis da otvoris strana.So predhodniot operator,ne mi se desavase toa.Ama toa e sega........ke trpime 2 godini kakov i da e![]()
Ама слушај, ја имам ВАДСЛ интернет и дига само 1mbps!!!. И плус некогаш паѓа, и што да речам дека е златен?! Тебе може ти е АДСЛ и ти е подобар и ти дига 6mbps, а мене 1mbps. Ај кажи ми што ќе направам со 1mbps, само можам да отварам страни, а да играм кантер страјк или да симнувам торенти ми треба 3часа и повеќе. Стварно нема смисла, со тие пари што им ги давам ќе земам на т-хоум или близу и ќе си имам брз интернет и стабилен. А за тоа што викаш зависи од кај живеам нема врска со брзината па ни со паѓањето.Аман бе, аман... колку пати треба да се повтори дека зависи каде живееш ?! 3+ години немам никакви проблеми со он.нет/оне, а знам луѓе ко тебе шо се жалат.
Најдобра опција ти е да се распрашаш околу тебе, комшии, другари, каков интернет имаат и колку се задоволни. Во секој друг случај, на слепо, можеш гадно да се заебеш, без разлика кој нет провајдер ке го одбереш.
Не, штом ми заврши договорот или ќе платам пенал и ќе го сиклучам интернетот од ОНЕ, пошто и тој од техничка служба ми кажа дека треба да имам и жичен телефон од ОНЕ и дека понекогаш ќе ми снемува линија. Затоа после најверојатно ќе одам или на близу или на т-хоум. Ти конечно ме разбираш како ми е со вадеселот.Уште ли има некои на вадсл што се хаха, другар смени пакетот, каков крш беше тоа вадслот, скокав од радост дента кога се ослободив од него.
a od koj grad si? Kako sto rekov pogore Struga super e netot bez problemi..stabilen
Pa ako mozish prefrlise na adsl i ke nemash problem..wadsl-ot ne e bash kiznajt sto...go imam koristeno 1 godina...ama sepak zavisi i brzinata i stabilnosta sprema mestot na ziveenje...za adsl zboram ne wadsl ama ti najdobro si znajsh sto e kako e vo tvojot reon...Ама слушај, ја имам ВАДСЛ интернет и дига само 1mbps!!!. И плус некогаш паѓа, и што да речам дека е златен?! Тебе може ти е АДСЛ и ти е подобар и ти дига 6mbps, а мене 1mbps. Ај кажи ми што ќе направам со 1mbps, само можам да отварам страни, а да играм кантер страјк или да симнувам торенти ми треба 3часа и повеќе. Стварно нема смисла, со тие пари што им ги давам ќе земам на т-хоум или близу и ќе си имам брз интернет и стабилен. А за тоа што викаш зависи од кај живеам нема врска со брзината па ни со паѓањето.
Za ohrid neznam kakov e netot od one..mislev deka si od sk il islicno poso tamu pojhek se zalat na one...jas od struga sum i problem nema..ni kaj men ni kaj drugi...pred da stavam one net se rasprasav niz grad sto e kako i site isto mi odgovorija..deka nema problem so one plus rabotev vo net kafe kaj sto kositevme net od one i bez zadovolen..koristeno bese i adsl i isdn i sto sve neОд ОХРИД сум
Pa ako mozish prefrlise na adsl i ke nemash problem..wadsl-ot ne e bash kiznajt sto...go imam koristeno 1 godina...ama sepak zavisi i brzinata i stabilnosta sprema mestot na ziveenje...za adsl zboram ne wadsl ama ti najdobro si znajsh sto e kako e vo tvojot reon...
Ма не, ќе идам можеби на близу, таму е најдбрз.![]()
imas ppДа не му треба на накој да купи усб модем?
- Alcatel x 3000
![]()
Ако има некој, пиши ПП.
Neka go izbrisat ako ne e dozvoleno... jbg neznaev.Овде и бизнис почнавте да правите.![]()
![]()
Не бе, се зафркавав.Neka go izbrisat ako ne e dozvoleno... jbg neznaev.