С
сашенко
Гостин
Трибинителол, не ви личи на Филип II салава !?
Трибинителол, не ви личи на Филип II салава !?
И мене не ми е јасно зошто одби Гоцката али како и да е мислам дека Злате ќе се надмини себеси на овие квалификации а во случај на повреда или втор пикер или на Манасков син му трета опција според мене немаНе дај боже и Златко да се повреди..
Неможам да го сфатам потегот на Шундо, или пак одбивањето од страна на Гоце.
Со едно десно крило против така силни репрезентации.
Како и да е, нервите ќе ни ги кинат, барем на крајот пласман да обезбедат, да не биде залудно
А со Златко а без Златко, исто е. И Митков да го ставиш таму иста (не)корист ќе имаш...Не дај боже и Златко да се повреди..
Како и да е, нервите ќе ни ги кинат, барем на крајот пласман да обезбедат, да не биде залудно
Каков таков, барем му пишува дека е десно крило..А со Златко а без Златко, исто е. И Митков да го ставиш таму иста (не)корист ќе имаш...
Дај бе разлистајте ја темава,се падобранци аман.....А се знае ли кои ни се утрешните судии?
Епа разгледав и никаде не прочитав кои се утрешните судии против Унгарија.Дај бе разлистајте ја темава,се падобранци аман.....
Не одби Гоце, Левов одбиНе дај боже и Златко да се повреди..
И мене ме интересира тоа. Мислам дека уопште не е повикан.Од каде таа информација дека одбил Георгиевски? Нигде не прочитав такво нешто
И против Данска истите ни судеа, тој со Металург што го свирна исклучувањето во последните минути е истиот што го поништи голот на Мојсовски против Данска и не свирна ништо на боречки зафат у последните секунди каде Темелков ќе ја фатеше одбиената топка.Од кај ги најдоа Шпанците.
Тие се истите што ни судеа против Словенија и на Металург против Загреб во Загребската арена.
Ни одблиску.Епа разгледав и никаде не прочитав кои се утрешните судии против Унгарија.
Пишува само дека се од Шпанија, Франција и Словенија.
А ако има напишано и не сум видела, тогаш признавам дека не гледам убаво и дека подхитно ми требаат наочари.
И не мора веднаш да се лутиш. Да можеше и преку компјутерот очите ќе ми ги извадеше.
Епа пишав прва опција дека Шундо не го повикал, а втора дека тој одбил, оти до сеа никој не испадна во јавност да каже дали Шундо не го повикал., или Гоце го одбил повикот.Не одби Гоце, Левов одби
Герогиевски не го ни повикаа...