Абе аман .. ај реков да не претерувам 5,5 + ја пишав 4,5 + убав коефициент 1.7 .. погоре реков и Ханза ке е 1 денес и ме премисли еден батка .. али тоа е тоа животот продолжува напредКОј кур таму се пикнав![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе аман .. ај реков да не претерувам 5,5 + ја пишав 4,5 + убав коефициент 1.7 .. погоре реков и Ханза ке е 1 денес и ме премисли еден батка .. али тоа е тоа животот продолжува напредКОј кур таму се пикнав![]()
САМО СИНГЛ МУ Е МАЈКАТА ОД КО ПОЧНАВ ТАКА ДА ИГРАМ ВО ДОБАР КАР СУМ ТИКЕТИТЕ СЕ САМО ЗА ДА ЗЕМААТ ПАРИ ЕТЕ ВИДЕТЕ ВО БЛОГОТ СВЕ ШО ИМАМ ИГРАНО СИНГЛ ВО ГЛОБАЛА ВЛЕГУВА ТИКЕТИТЕ СВЕ ПО ЕДНА МЕ ЕБАТАбе аман .. ај реков да не претерувам 5,5 + ја пишав 4,5 + убав коефициент 1.7 .. погоре реков и Ханза ке е 1 денес и ме премисли еден батка .. али тоа е тоа животот продолжува напред![]()
Сингл или дабл. Ама тоа веќе не е рекреативно туку баш коцкање.САМО СИНГЛ МУ Е МАЈКАТА ОД КО ПОЧНАВ ТАКА ДА ИГРАМ ВО ДОБАР КАР СУМ ТИКЕТИТЕ СЕ САМО ЗА ДА ЗЕМААТ ПАРИ ЕТЕ ВИДЕТЕ ВО БЛОГОТ СВЕ ШО ИМАМ ИГРАНО СИНГЛ ВО ГЛОБАЛА ВЛЕГУВА ТИКЕТИТЕ СВЕ ПО ЕДНА МЕ ЕБАТ
НЕ ГЛЕДАЈ ДРУГИТЕ ШО ВЕЛАТ ВЕРУВАЈ ВО ИНТУИЦИЈАТА ТВОЈА И ЈАС СЕ ИМАМ ЕБАНО МНОГУ ПАТИ ТАКА
БОРБАТА ПРОДОЛЖУВА
Како што гледам значи дека само јас од форумов Аз Алкмар ја пишав x2.....т.е битно да изгуби Валенсија.
Така играв контра за да победи Базел во првата утакмица против Баерн....и за чудо си ја фатив чист 1.
Ај да не зборам пред време....оти по мене ќе плукате ако изгуби Валенсија![]()
АБЕ НЕ ПРАЈТЕ МАЛЕРИИграв и ја 2ка на Алкмар и нивен пролаз.
19:00 Pfullendorf - Kassel 1 (2.65)
За утре...Последните утакмици 3 за 3 ги играат
Можете да ја пробате да ја сврзите со некој)
konecno auuu konecno se vrativ na moisilkeborg-AAtraus -1
ke ja staam za 100 evra pa so bide bide u picku mater vise
Ако до крајот металист-Спортинг нема голови и Хановер даде 2 гола или тие 1 и Атлетико еден Добитен али како одминува времето се потешкоЈас играв
Билбао ГГ3+
Хановер ГГ3+
Металист 0-2
Валенсија 1
Коефициент 9.50![]()