Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сабота во 6 недела во 2 и 45 така ко да прочитав. грешка
06.04.2012 (Friday) | Hungary vs Macedonia | 14:45
07.04.2012 (Saturday) | Macedonia vs Sweden | 16:00
08.04.2012 (Sunday) | Brazil vs Macedonia | 14:45

Ипак ми се насмеа среќата, ќе можам да ја гледам и утакмицава. :rolleyes: :love:

Кога се играат натпреварите во сабота и недела, никако неможам да најдам. :(

Петок 6-ти април
Унгарија – Македонија (почеток 14:45 часот)
Шведска – Бразил (17:00 часот)

Сабота 7-ми април

Бразил – Унгарија (почеток 13:45 часот)
Македонија – Шведска (почеток 16:00 часот)

Недела 8-ми април

Бразил – Македонија (почеток 14:45 часот)
Шведска – Унгарија (почеток 17:00 часот)

Ах сако јас ќе бидам на работа и нема да можам да ја гледам Македонија. Само кај мене е напнато и не може да се излага. Ке се изедам жив.

Ах сако јас ќе бидам на работа и нема да можам да ја гледам Македонија. Само кај мене е напнато и не може да се излага. Ке се изедам жив.

веб макс ТВ ? да си пуштиш лајк а бос? :)

Ќе ги пропуштам првиот и третиот меч. Работо, еби се.

Унгарциве нема да знаат од каде да излезат.Атмосферата ќе биде како да се игра на домашен терен па очекувам победи со Унгарија и Бразил,а зошто да не и со Шведска. :)

А мене па ме отпуштија вчера и ќе можам ко чоек, на раат да урлам по дома со пивото в раце и да викам по судијата оти му судел престап на З. Мојсовски :pos:

Не треба да се залетуваме со изјави колку разлика ќе сме ги победеле и со колку камата ќе сме наплателе, најбитно за нас утре е да играме без притисок, така ќе го дадат максимумот, публиката е на наша страна, без тој притисок ќе одиграат најдобро што можат. Со таква игра во одбрана Македонија покажа дека може, најбитно е да се повтори таа игра да нема многу осцилации во нашата одбрана.
Утре очекувам нашата одбрана да го добие мечот, со црвста одбрана да се оттргнат Унгарицте од шанси, без технички грешки и мудри сталожени пред се долги напади без непотребно брзање да стигаме до голови.

Одиме на победа!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom