Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Албиол и у Валенсија играше задњи везни, дури почесто и од штопер.

Него најдобриот момент на натпреварот беа забите на играчот од АПОЕЛ :pos::pos::pos::pos:
и коментаторов со теоријата за забите... :pos:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.695

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
:pos::pos::pos:

Колку сум се изнасмеал денес. Со глупостите на коментаторот. Прво излегол Игуаин влегол Каљехон. После тоа коа се поправаше, викам ишала му текна на стариов. Тогаш па излегол Алтинтоп. После тоа па коа го виде Алтинтоп у игра му се стемни.

Тоа па кутрото невино со забчињата. Ги расфрла по терен као бонбони, тие па лекарите ги збираат као мали дечиња:pos:

И врвот влегувањето на Албиол. Бооо.
Точен пас имаше само кон Икер. Без компас, нај големиот паничар да го ставиш деструктивец е исто као глувче да ставиш у кафез со мачка. Незнаеш кај се движиш, немаш никаква врска. Како дува ветерот натака одеше Албиол. Ај доста ги дупам, честито победа.:icon_mrgr:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Mourinho: "Mi duda es quién jugará contra el Barça la final. ¿Por qué? Porque son muy buenos""

:icon_lol:

Ќе треба со Каранка на Алианц... :icon_lol:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
:pos::pos::pos: Ме изнасмеа бе Стеф !!! :pos: да се знае чив си !! :pos:
Ај честито нека ни е, за арно за убаво !!! :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Него не гледам никој да го спомнал Варан. Каков играч мајко моја мила. Да не го знае некој и да не го загледа у фаца, ќе мисли дека има 30 године и добри 12-13 године искуство у вакви натпреваруења. Каква сигурност за еден 19 годишњак, ја немам видено ова до сега. Нека го послужи само здравјето, еден ден ќе биде најдобар дефанзивец у свет. Не за џабе имаше и Фердинанд напишано пред некој ден дека ова е чудо од дете.
Со Баерн би играл Рамос - Пепе - Варан - Марсело и не би се мислел ни 2 секунде. Мада и Лас ќе изигра супер како десен бек, само да не го видим Арбелоа у тим.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Да ве ебам јас вас!!Кога го видов голот од Кака незнаев дали да плачам или да се радувам...:pos:

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Него не гледам никој да го спомнал Варан. Каков играч мајко моја мила. Да не го знае некој и да не го загледа у фаца, ќе мисли дека има 30 године и добри 12-13 године искуство у вакви натпреваруења. Каква сигурност за еден 19 годишњак, ја немам видено ова до сега. Нека го послужи само здравјето, еден ден ќе биде најдобар дефанзивец у свет. Не за џабе имаше и Фердинанд напишано пред некој ден дека ова е чудо од дете.
Со Баерн би играл Рамос - Пепе - Варан - Марсело и не би се мислел ни 2 секунде. Мада и Лас ќе изигра супер како десен бек, само да не го видим Арбелоа у тим.
Ја го спомнав само ај... :D стварно звер дете.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Дајте клипче од тој со забите да видиме.. :/

Kajgana Shop

На врв Bottom