- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.530
- Поени од реакции
- 29.059
Ај уште еднаш ќе објаснам.zasto najglupa !!!! 7 iljadi po 200 den da se dadat,sekogas posle utakmica so nas gi podmiruvat dolgovite i im gi davat platite na igracite!!! ili 100-ce ili Nisto... ne e problemot za ballisti,kolku sto za obicna publika na Skendija koja broji vise od 6-7 iljadi vo derbi...ako e plus za teteks toa sto nema da mu idaat tolkav narod i se razbira parii ne znam sto povise da pisam ..bez koment
Дали ние се буниме кај идаат нашите пари за карта коа идеме у битола или како што кажа Паспарту у Маџари со Работнички? Најмалце треба нас навивачите да не засега кај идат парите што ги даваме у други клубови за карти. Дали они даваат плати, дали плаќаат долгови нивно си е, исто како што е нивно и да ја одредат цената. Иако ќе бидам дел од Војводи тој ден карта секако нема да платам 200 пошто идам со нив, ама пак не ми одговара цената без разлика што сте балисти. Ама тоа е тоа што можеме ние, им се може.
И вака и така они се у плус, ако стаат 200 денари и ако бојкотирате супер за нив само фанови на тетекс ќе има, а ако дојдете пак се у плус (повеќе пари) и следааат плати... Ама јас кажав вистинскиот навивач ќе направи се за да гостува. И ние имавме карта 200 у Маџари па скршивме врата и влеговме. Да не се повторувам, не смее ништо да те спречи да го гледаш својот тим!