Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
zasto najglupa !!!! 7 iljadi po 200 den da se dadat,sekogas posle utakmica so nas gi podmiruvat dolgovite i im gi davat platite na igracite!!! ili 100-ce ili Nisto... ne e problemot za ballisti,kolku sto za obicna publika na Skendija koja broji vise od 6-7 iljadi vo derbi...ako e plus za teteks toa sto nema da mu idaat tolkav narod i se razbira parii ne znam sto povise da pisam ..bez koment
Ај уште еднаш ќе објаснам.
Дали ние се буниме кај идаат нашите пари за карта коа идеме у битола или како што кажа Паспарту у Маџари со Работнички? Најмалце треба нас навивачите да не засега кај идат парите што ги даваме у други клубови за карти. Дали они даваат плати, дали плаќаат долгови нивно си е, исто како што е нивно и да ја одредат цената. Иако ќе бидам дел од Војводи тој ден карта секако нема да платам 200 пошто идам со нив, ама пак не ми одговара цената без разлика што сте балисти. Ама тоа е тоа што можеме ние, им се може.

И вака и така они се у плус, ако стаат 200 денари и ако бојкотирате супер за нив само фанови на тетекс ќе има, а ако дојдете пак се у плус (повеќе пари) и следааат плати... Ама јас кажав вистинскиот навивач ќе направи се за да гостува. И ние имавме карта 200 у Маџари па скршивме врата и влеговме. Да не се повторувам, не смее ништо да те спречи да го гледаш својот тим!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ако бе, ми одговара ако се решам да идам да ја глеам утакмицава. Нека не идат, раат ќе идам на главна трибина :icon_lol:
А ако идат ќе идеш позади гол и ќе станеш војвода нели?

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Кажав и погоре, и пак ќе ви кажем. Ова ви е за најпедерскиот потег од лани кога вашата управа не не пушти на стадион, зошто така сакала. Епа сега она нека ви ги плати картете.
Не ја барајте кривицата увек кај друг, реков како праете така ќе ви се враќа.
Кого го лажеш? Овие од Скопје или пак тие од Гивгилија :pos:

Билетите беа и 200 ден , и пред натпреварот на кој нашата управа не ви дозволи да влезете ( Тетекс-Шкендија 1-0 , Захариевски од Пенал ) . Значи вие сте почнале први со овие работи , а за тоаа што нашата управа не ви дозволи е сосема ОК .. ФФМ така одлучи , без гостински навивачи , а вие со Кортео , Транспаренти и се... :) .. И ние си влеговме ама без трансови и ништо друго . И вие така требавте , но јбг виеее :pos: .. И НЕ ЛАЖИ МНОГУ ...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.143
Поени од реакции
83.796
Не разбирам Балистите што сакаат да кажат.
Дали тоа дека Тетекс треба да ги консултира нив при одредување на цената на билетот?
Дали само Тетекс треба да ги консултира Балисти кога одлучуваат колку ќе биде карта, или тоа треба да го прави и Брегалница, да речеме?
Дали ова со цената го барате затоа што и Шкендија пред да одлучи колку ќе биде карта ги прашуе Војводи?
А Ренова треба да ве праша за цената на карта колкава да биде?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ај уште еднаш ќе објаснам.
Дали ние се буниме кај идаат нашите пари за карта коа идеме у битола или како што кажа Паспарту у Маџари со Работнички? Најмалце треба нас навивачите да не засега кај идат парите што ги даваме у други клубови за карти. Дали они даваат плати, дали плаќаат долгови нивно си е, исто како што е нивно и да ја одредат цената. Иако ќе бидам дел од Војводи тој ден карта секако нема да платам 200 пошто идам со нив, ама пак не ми одговара цената без разлика што сте балисти. Ама тоа е тоа што можеме ние, им се може.

И вака и така они се у плус, ако стаат 200 денари и ако бојкотирате супер за нив само фанови на тетекс ќе има, а ако дојдете пак се у плус (повеќе пари) и следааат плати... Ама јас кажав вистинскиот навивач ќе направи се за да гостува. И ние имавме карта 200 у Маџари па скршивме врата и влеговме. Да не се повторувам, не смее ништо да те спречи да го гледаш својот тим!
Ние уште лани ја скршивме вратата и влеговме. Балистите секако ќе бидат присутни, туку работата е за обичните фанови.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Ние уште лани ја скршивме вратата и влеговме. Балистите секако ќе бидат присутни, туку работата е за обичните фанови.
Некој друг друга информација пренесе, дека ќе сте делеле флаери за бојкот. Немој да ме јебеш и да ми кажеш дека вие Балисти ќе делите флаери обичната публика да бојкотира ? :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Некој друг друга информација пренесе, дека ќе сте делеле флаери за бојкот. Немој да ме јебеш и да ми кажеш дека вие Балисти ќе делите флаери обичната публика да бојкотира ? :D
Тој друг кој ја пренесе информацијата не знам дали е Балиста, но јас ти кажувам дека Балистите ќе бидат присутни.

Флаери не знам кој ќе дели немам таква информација.
--- надополнето: 4 април 2012 во 21:57 ---
А поентата ти е?
Па значи секогаш против Шкендија си одел позади гол, т.е стануваш војвода само за тој натпревар.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Тој друг кој ја пренесе информацијата не знам дали е Балиста, но јас ти кажувам дека Балистите ќе бидат присутни.

Флаери не знам кој ќе дели немам таква информација.
--- надополнето: 4 април 2012 во 21:57 ---

Па значи секогаш против Шкендија си одел позади гол, т.е стануваш војвода само за тој натпревар.
Океј се надевам дека ќе е така и ќе има интересен дуел како на трибина така и на терен...

Типувам на нерешено. :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.418
Поени од реакции
16.697
А од каде ти доби впечаток дека ја сум Војвода?
Немој бе, само кај Шкендија цел стадион се балисти.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А од каде ти доби впечаток дека ја сум Војвода?
Немој бе, само кај Шкендија цел стадион се балисти.
Токму спротивниот впечаток го имам бе...не разбра!

Не се цел стадион Балисти...ама кога требало биле и Балисти и навивале заедно со Балистите!

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
1000 pati kazav deka za balistite nema problem,toa e veke dokazano
1000 kazav deka za flaeri ke se resava dopolnitelno
10000 kazav deka ako pak 200 denari bide cenata bojkot ke ima,nema 6-7 iljadi narod da kupi bilet po takva cena da se SAMOREKETIRA

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.418
Поени од реакции
16.697
Токму спротивниот впечаток го имам бе...не разбра!

Не се цел стадион Балисти...ама кога требало биле и Балисти и навивале заедно со Балистите!
Искрено, не те разбрав.

Е да, тоа е тоа што треба еднаш за секогаш да го разграничите, кои се Балисти, а кои обични симпатизери и навивачи на Шкендија.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Искрено, не те разбрав.

Е да, тоа е тоа што треба еднаш за секогаш да го разграничите, кои се Балисти, а кои обични симпатизери и навивачи на Шкендија.
Еве ќе ти објаснам што мислев. Тоа дека ти не си војвода и дека "присилно" стануваш таков кога игра Тетекс против Шкендија. Тој впечаток го добив од тоа што го кажа ти дека ако не идат симпатизери на Шкендија ти ќе си седиш на главна трибина.

Нема што да се разграничи, се знае кои се Балистите, тие кои се со транспарент обележани. Туку дека цел стадион биле Балисти понекогаш, вистина е бидејќи навивале заедно со Балистите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom