Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.163
- Поени од реакции
- 12.143
Ооо како е професоре... добар? Одамна те немаше да дојдеш да ми кажеш некоја твоја мудрост.Значи тоа била ти била мисијата форумов (а и низ животот), ја па мислев тука си претежно да збираш души и да дрвиш за вољата. Сакаш да те остаат на раат а мерак ти е да им сереш на други. Нема посетеност на телема, па со загарчињата решивте да се размрдате малце. Него, слабо бацуеш у задње време, шо ти бидна, карминот ти се размачка?
Ти пак се веруваш што ќе видиш на форум и на нет... немој така... ќе се сомневам дека имаш академска работна книшка! Ако одговорив на прашањето што наваки и со која цел, не значи дека точно сум одговорил Тоа само за да ги задоволам љубопитните... и ете да ги нервирам таквите ко тебе ни христијанин ниту атеист ниту некоја друга вера и се што им смета смета кај другите.
Има посетеност и заинтересираност за телемата, не му се сеќирај, чувај ти децата да не посакаат да бидат телемити, ќе треба дома на гости да ти идам. Инаку, мејлот е полн... ама ти мислиш за овде, на форумот... поеќе се грижам за блогот да ми ти речам искрено...
П.С. те немаше нешто накај битола да ми е*иш пиперот... На зборови остана таму некаде во минатото. Поздрав Петар...