Tonchie
BATTERY +
НајпопрекрасноКако си поминавте вчера?![]()

Едит: Лејди каква музика сакаш? Може сеа на трезно ќе ми текне ако има некое место во СК со таква музика

И оскарот за најширокограда личност оди кај КИФЛА (фала за текилата)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НајпопрекрасноКако си поминавте вчера?![]()
НајпопрекрасноТребаше да дојдеш
Едит: Лејди каква музика сакаш? Може сеа на трезно ќе ми текне ако има некое место во СК со таква музика
И оскарот за најширокограда личност оди кај КИФЛА (фала за текилата)![]()
Е да беее... (Џани Макрадули од Едн00ки) кога јас ќе бидам далеку, далеку...Тончи, на следната собиранка доаѓам![]()
Да сме здрави и живи,следната собиранкаДа не правам копи/пејст од мислењето на Фросина погоре, ќе пишам ред-два-три повеќе
Ете сум се запознал со Гаче, не ми личеше на форумџијаЖал ми е што го пропуштив делот со секс-експо :/
Се запознав и со Грејвдигер, интересно момче
Неверојатно но вистинито се запознав и со Добро Познат. Далеку попозитивен впечаток остава во живо отколку на форум, мада и во живо малку преувеличува, ама ја пијан, он збори, сите весели
И таман мислев дека појавувањето на Добро Познат ќе биде најзначаен момент на собиранката кога одеднаш... Д Лејди... нема да пишувам повеќе, само ќе споделам еден линк
Иако не беше масовно ко на претходната собиранка, и на оваа беше многу убаво.
Фалеше Стеф Ангел да им каже на женските у миничи да се зачленат на Кајгана, ама што е, тука е.
Едини бед е што на афтерче продуживме у Мамас. There I felt like a fish, SARDINA fish. Требаше у Хавана :/ Сакав да и остаам бакшиш на Стефи, ама тоа у друга прилика.
п.с. Леандра е многу слатко гушкало. Следна собиранка ја залапуем, жими Мајкл (што го отепа).
п.п.с. Ако од претходната собиранка имаше 3-4 фотографии од оваа нема ниту една, со што се докажува дека дискрецијата е загарантирана, и се упатува покана до сите „мистериозни“ кајганџии да се појават у живо![]()
Колку пати си банирана од форумов ?еее и јас сум за журкање ,ме примате следен пат ?!![]()
јас сум нов член! срамота каква нељубезност!Колку пати си банирана од форумов ?
Е сега и ти ако те немаат банирано барем 30-сетина пати мислам дека нема ни сврха да одиш на собиранкијас сум нов член! срамота каква нељубезност!![]()
а тоа ли е поентата?!Е сега и ти ако те немаат банирано барем 30-сетина пати мислам дека нема ни сврха да одиш на собиранки![]()
Сите се добредојдениеее и јас сум за журкање ,ме примате следен пат ?!![]()
Да сме здрави и живи,следната собиранка
![]()