Собиранче во сабота [31.03.2012]

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.418
Поени од реакции
16.698
Е, а онака чисто информативно, до колку ви траат собиранкиве пред да си отидете некаде друштвено афтер парти?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Е, а онака чисто информативно, до колку ви траат собиранкиве пред да си отидете некаде друштвено афтер парти?
Повеќето остануваат до крај, па после вообичаено се договара афтерче

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Баш ме интересира какви ви се овие кајгана собиранки ама упте сум нова тука па ајде можеби понатаму. Убав помин вечер.:)
Де бе, какви може да бидат? Како пред постоењето на Facebook, кога луѓето се дружеа и во живо :pos:

До 1 ми се чини дека работи кафичот, после тоа, кој може уште да издржи - се оди на афтерпарти :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Убаво да си поминете :)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.615
Поени од реакции
31.440
,,,,drushtvo dobro da si pominete ,,,,,,,,,obvrski od tipot moralo da se odi kaj tie,,,,,,,,,,,,:mad:

navistia mi e zhal,:(,, abe ne za vas ,,za mene shto ne ke mozham da dojdam,,,,,,,do sledna sobiranka nazdravje neka vi e,,,,,,,pozdrav(y)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ич да не ме секирате мене добар сум и убо да си помините

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Јас дојдов, видов, се запознав само со Ацид и Тончи, направив муабет за отечени зглобови и секс експо во Прага и си отидов. Like a boss :facepalm: .

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Да не правам копи/пејст од мислењето на Фросина погоре, ќе пишам ред-два-три повеќе :)

Ете сум се запознал со Гаче, не ми личеше на форумџија :) Жал ми е што го пропуштив делот со секс-експо :/
Се запознав и со Грејвдигер, интересно момче :)
Неверојатно но вистинито се запознав и со Добро Познат. Далеку попозитивен впечаток остава во живо отколку на форум, мада и во живо малку преувеличува, ама ја пијан, он збори, сите весели :)
И таман мислев дека појавувањето на Добро Познат ќе биде најзначаен момент на собиранката кога одеднаш... Д Лејди... нема да пишувам повеќе, само ќе споделам еден линк :)

Иако не беше масовно ко на претходната собиранка, и на оваа беше многу убаво.
Фалеше Стеф Ангел да им каже на женските у миничи да се зачленат на Кајгана, ама што е, тука е.

Едини бед е што на афтерче продуживме у Мамас. There I felt like a fish, SARDINA fish. Требаше у Хавана :/ Сакав да и остаам бакшиш на Стефи, ама тоа у друга прилика.

п.с. Леандра е многу слатко гушкало. Следна собиранка ја залапуем, жими Мајкл (што го отепа). :)

п.п.с. Ако од претходната собиранка имаше 3-4 фотографии од оваа нема ниту една, со што се докажува дека дискрецијата е загарантирана, и се упатува покана до сите „мистериозни“ кајганџии да се појават у живо :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Едини бед е што на афтерче продуживме у Мамас. There I felt like a fish, SARDINA fish. Требаше у Хавана :/ Сакав да и остаам бакшиш на Стефи, ама тоа у друга прилика.
Значи стварно биле Крејзи и Саладин пред Мамас, мислев дека се препознав :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
И таман мислев дека појавувањето на Добро Познат ќе биде најзначаен момент на собиранката кога одеднаш... Д Лејди... нема да пишувам повеќе, само ќе споделам еден линк :)
Плавото девојче што ме уговараше со Саладин зад грб?:)
Добро познат сега ми е појасно зошто е вечито на листата на бан. Драг Цитро немој некогаш да се запознаеш со човеков оти ќе плачеш како мало дете :icon_lol:
Македончич ме боли глава не ти чини ракијата :icon_mrgr:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Јас дојдов, видов, се запознав само со Ацид и Тончи, направив муабет за отечени зглобови и секс експо во Прага и си отидов. Like a boss :facepalm: .
Не го заборавај и муабетот за трчањето :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Плавото девојче што ме уговараше со Саладин зад грб?:)
Добро познат сега ми е појасно зошто е вечито на листата на бан. Драг Цитро немој некогаш да се запознаеш со човеков оти ќе плачеш како мало дете :icon_lol:
Македончич ме боли глава не ти чини ракијата :icon_mrgr:
Te боли глава жено од друго нешо, не од ракијата. Мене нишо не ми е освен шо сум постојано поред чешма :pos:
Собиранката беше добра, а ќе беше уште подобра ако дојдеа сите пријавени ;) Се надевам следната ќе биде помасовна на цел форум :icon_lol: Мило ми е шо ги упознав Стефи, Добро познат, Грејвдигер :) Некого може и пропуштив некка не ми замерат, не е до мене :icon_lol:
П.С Следна собиранка на отворено, на некоја ливада - пикник собиранка да му ги пробаме на KIFFLA увијачите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom