Г
Грејвдигер
Гостин
Епа се гледаме за саат време. ^_^
Повеќето остануваат до крај, па после вообичаено се договара афтерчеЕ, а онака чисто информативно, до колку ви траат собиранкиве пред да си отидете некаде друштвено афтер парти?
Де бе, какви може да бидат? Како пред постоењето на Facebook, кога луѓето се дружеа и во живоБаш ме интересира какви ви се овие кајгана собиранки ама упте сум нова тука па ајде можеби понатаму. Убав помин вечер.
До 1 ми се чини дека работи кафичот, после тоа, кој може уште да издржи - се оди на афтерпартиЕ, а онака чисто информативно, до колку ви траат собиранкиве пред да си отидете некаде друштвено афтер парти?
Значи стварно биле Крејзи и Саладин пред Мамас, мислев дека се препознавЕдини бед е што на афтерче продуживме у Мамас. There I felt like a fish, SARDINA fish. Требаше у Хавана :/ Сакав да и остаам бакшиш на Стефи, ама тоа у друга прилика.
Плавото девојче што ме уговараше со Саладин зад грб?И таман мислев дека појавувањето на Добро Познат ќе биде најзначаен момент на собиранката кога одеднаш... Д Лејди... нема да пишувам повеќе, само ќе споделам еден линк
Не го заборавај и муабетот за трчањетоЈас дојдов, видов, се запознав само со Ацид и Тончи, направив муабет за отечени зглобови и секс експо во Прага и си отидов. Like a boss .
Te боли глава жено од друго нешо, не од ракијата. Мене нишо не ми е освен шо сум постојано поред чешмаПлавото девојче што ме уговараше со Саладин зад грб?
Добро познат сега ми е појасно зошто е вечито на листата на бан. Драг Цитро немој некогаш да се запознаеш со човеков оти ќе плачеш како мало дете
Македончич ме боли глава не ти чини ракијата