B
Beck's
Гостин
koa ke razmislam od edna strana, podobro da igrame EL nego CL. Kolku tolku sansite se pogolemi za nekoe evntualno kolo plus. Da vidime sto sreka Vardar ke ima, posto nam ni se padna najsilniot mozen sostav lani
Абе не може да биде исто да играат во прва лига Пелистер,Брегалница,Победа,Тиквеш и да играат Дрита,Турново,Миравци за првиве навиваат цели градови имаат традиција а за овие навива само човек што живее во Миравци кога идеш во Бт,ПП на гостување идеш на стадион те ставаат на трибина а не како у Турново у кал стоиш е тоа е разликата само па и ти имаш право не се прави ништо од тие навивачи на Блеасица да пробаат да ја вратат место да идат на секоја утакмица и да пробаат да ги истераат тие што ја уништуваат они најлошата варијанта ја избрале бојкототШто има везе ако две селски екипи играат, сигурно не се туку така на тоа прво-второ место.
Миравци без разлика што игра во втора лига, една од најдобро организираните екипи во Македонија е. За теренот да не прајме муабет.
Баталете тоа селска градска да го ебам.
Кој е крив што Беласица или некој познат градски клуб пропаѓа..
Вардар, Металург и Шкендија ќе бидат во групата на неносители, така да ќе биде потребна многу голема среќа за да успее некоја од овие екипи да помине понатаму. Работнички поради добрите резултати повторно ќе има најголеми шанси за да помине неколку кола, нормално доколку преку купот успее да излезе во Европа.koa ke razmislam od edna strana, podobro da igrame EL nego CL. Kolku tolku sansite se pogolemi za nekoe evntualno kolo plus. Da vidime sto sreka Vardar ke ima, posto nam ni se padna najsilniot mozen sostav lani
И јас истово го мислев пред некое време, но едноставно никој не е крив што повеќето клубови за жал отидоа во неповрат. Додека Вардар тонеше, екипи како Милано, Башкими и слични на нив си го искористија тоа, сега ги нема Слога, Пелистер, Победа, Беласица, па ќе си искористуваат Турново, Ренова, Миравци, Дрита итн. Колку побрзо се вратат на прав пат оние екипи кои беа препознатливи за македонскиот фудбал, толку ќе биде подобро за истиот, во спротивно за неколку години никој нема да се сеќава на нив, тоа е суровата реалност. Истото се зборува и за РК Металург, вештачки клуб, без навивачи, ваков бил - таков бил, а реалноста е сосема поинаква, па така може да се случи утре никој да не го памти Пелистер, а Металург да биде брендот на ракометот. Едноставно е, во денешно време парите, политиката и волјата на поединци го вртат спортот, традицијата е заглавена некаде кон крајот на 20 век.Абе не може да биде исто да играат во прва лига Пелистер,Брегалница,Победа,Тиквеш и да играат Дрита,Турново,Миравци за првиве навиваат цели градови имаат традиција а за овие навива само човек што живее во Миравци кога идеш во Бт,ПП на гостување идеш на стадион те ставаат на трибина а не како у Турново у кал стоиш е тоа е разликата само па и ти имаш право не се прави ништо од тие навивачи на Блеасица да пробаат да ја вратат место да идат на секоја утакмица и да пробаат да ги истераат тие што ја уништуваат они најлошата варијанта ја избрале бојкотот
Неби Мустафи нема да игра поради картони , а Изаир Емини се уште не е спремен за натпреварот во Недела.Тешко дека ќе биде 2
ja mislim deka ke izleze 3+ a ova ke bide cist 2 Pa moze i neresenoШто се мачите бе, чиста е 0-2 гола и 1Х секако
Не им идете бе. Не давајте пари на каурите!Se misli da se bojkotira ovaa utakmica od strana na site ljubiteli na futballot sto navivat za Skendija..Kako pricina se spomenuva CENATA na Biletot sto moze da dostigne i poveke od 200 den..
jas vo celost ke ja podrzam ovaa odluka,vakov reket ne treba da se dozvoli,sekogas sobirat pari od karti so se prodavat so SKENDIJA so astronomski ceni za da se podmirat dolgovi,da se isplatat igraci itn itn(taka gi spasevme od ispaganje lani)..dosta vise so REKET..200 denari na nekomu drug..Nikoj vo Stadion
ако сакате да глеате фудбал ќе си платите..не мора да одите ..не ви се плаќа не одетеSe misli da se bojkotira ovaa utakmica od strana na site ljubiteli na futballot sto navivat za Skendija..Kako pricina se spomenuva CENATA na Biletot sto moze da dostigne i poveke od 200 den..
jas vo celost ke ja podrzam ovaa odluka,vakov reket ne treba da se dozvoli,sekogas sobirat pari od karti so se prodavat so SKENDIJA so astronomski ceni za da se podmirat dolgovi,da se isplatat igraci itn itn(taka gi spasevme od ispaganje lani)..dosta vise so REKET..200 denari na nekomu drug..Nikoj vo Stadion
Не се прај будала без везе..ако сакате да глеате фудбал ќе си платите..не мора да одите ..не ви се плаќа не одете
како и сегде во странство нормално на гостински навивачи му се наплаќа повеќе
па нормално бе...бизнис си пратНе се прај будала без везе..
Секогаш вака тие прават. Да напраимо и ние?
Тоа е чиста бизнис игра од тие , немаат 100 навивачи ни 10 евра не земат од билетите и сеа не чекаат нас , еве 2.000 да платимо све , над 250ден лани платив