Собиранче во сабота [31.03.2012]

Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Како си поминавте вчера? :)
Најпопрекрасно :) Требаше да дојдеш :)

Едит: Лејди каква музика сакаш? Може сеа на трезно ќе ми текне ако има некое место во СК со таква музика :)

И оскарот за најширокограда личност оди кај КИФЛА (фала за текилата) :)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Најпопрекрасно :) Требаше да дојдеш :)

Едит: Лејди каква музика сакаш? Може сеа на трезно ќе ми текне ако има некое место во СК со таква музика :)

И оскарот за најширокограда личност оди кај КИФЛА (фала за текилата) :)
Тончи, на следната собиранка доаѓам :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Супер беше!Јесда помалку гужва од минатиот пат, ама бар овој пат секој со секого се поздравуваше/запознаваше, немаше намќори и добри муабети се водеа:).
Запознав 4-5 нови членови, фини луѓе, наредна собиранка очекувам пак да ги видам =]

Г

Грејвдигер

Гостин
Ја доцнам еден ден :D На листата на нови форумџии шо ги запознав идат: ФилМакедон и Македониус и другарчево на безбедност или не знам што беше, нека ме извини, ама не ми текнува на ник:D, ЗиниЗин, Кифла и уште една цура, ама да не се лути... неам појма како и беше никот. :oops::)
Добро беше да се видам уште еднаш со останатите членови, само штета Стефи пак кидна порано и и ветувам дека ќе и идам у Хавана, со струмЧка екипа. :P

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Да не правам копи/пејст од мислењето на Фросина погоре, ќе пишам ред-два-три повеќе :)

Ете сум се запознал со Гаче, не ми личеше на форумџија :) Жал ми е што го пропуштив делот со секс-експо :/
Се запознав и со Грејвдигер, интересно момче :)
Неверојатно но вистинито се запознав и со Добро Познат. Далеку попозитивен впечаток остава во живо отколку на форум, мада и во живо малку преувеличува, ама ја пијан, он збори, сите весели :)
И таман мислев дека појавувањето на Добро Познат ќе биде најзначаен момент на собиранката кога одеднаш... Д Лејди... нема да пишувам повеќе, само ќе споделам еден линк :)

Иако не беше масовно ко на претходната собиранка, и на оваа беше многу убаво.
Фалеше Стеф Ангел да им каже на женските у миничи да се зачленат на Кајгана, ама што е, тука е.

Едини бед е што на афтерче продуживме у Мамас. There I felt like a fish, SARDINA fish. Требаше у Хавана :/ Сакав да и остаам бакшиш на Стефи, ама тоа у друга прилика.

п.с. Леандра е многу слатко гушкало. Следна собиранка ја залапуем, жими Мајкл (што го отепа). :)

п.п.с. Ако од претходната собиранка имаше 3-4 фотографии од оваа нема ниту една, со што се докажува дека дискрецијата е загарантирана, и се упатува покана до сите „мистериозни“ кајганџии да се појават у живо :)
Да сме здрави и живи,следната собиранка

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
еее и јас сум за журкање ,ме примате следен пат ?! :D

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
Е сега и ти ако те немаат банирано барем 30-сетина пати мислам дека нема ни сврха да одиш на собиранки :pos:
а тоа ли е поентата?! :vozbud: епа нова сум овде немало кога да бидам банирана :eek: ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да сме здрави и живи,следната собиранка

Следен пат вака тргаме на собиранка. Дефинитивно некоја ливада да има што и да попасеме :)
Ене го Тончи горе во сеното, Суси покажува мускул, Ацид вози а ти даваш шмек со поздравот:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom