- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.439
Ова ако беше игра со рака од Робињо....
Mnogu mrazam vakvo podlizuvanje!Нема мерак во ваква победа. Можеше и без втор пенал. Поздрав Миланези, не го заслуживте ова.
Mnogu mrazam vakvo podlizuvanje!
Кое подлизување бре човеку ? тоа е вистински фан, макар и да не го мисли искрено.
Сега сфаќам како им е навивачиве на Реал,Челзи,Арсенал .
Пред 4-5 години поништен чист гол на Шевченко, сега историјата се повторува - судијата во главна улога.
имав симпатии и ја респектирав Барса, али после утакмицава веќе нема да ги гледам.
Нема да ви честитам оти не заслуживте и се надевам нема да ја освоите ЦЛ!
ne pa vie zasluzivteКое подлизување бре човеку ? тоа е вистински фан, макар и да не го мисли искрено.
Сега сфаќам како им е навивачиве на Реал,Челзи,Арсенал .
Пред 4-5 години поништен чист гол на Шевченко, сега историјата се повторува - судијата во главна улога.
имав симпатии и ја респектирав Барса, али после утакмицава веќе нема да ги гледам со истите очи!
Нема да ви честитам оти не заслуживте и се надевам нема да ја освоите ЦЛ!
Pa podlizuvanje e zatoa sto se fativte za eden penal koj sepak go imase , no mozese sudijata da progleda niz prsti.Posle prviot natprevar koga ne bese doduden penal sega sudijata bese povnimatelen.
Ne moze so defanziva da se parira na edna vakva kompaktna ekipa kako Barca.
Zosto mislis deka site ja mrazat Barsa?
Zatoa sto e NAJDOBRA!
Nekogas go mrazea i Milan vo 90-te , sega ja mrazat Barca , sfakam ne e lesno da imas protivnik kako Barca koj ne ti dava ni malce nadez deka ke uspees , toa frustriracki potpolno jasno.