Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте некоја игра која нема да ми даде да станам од писи,било каков жанр(освен РПГ),само да е заразна,а не како некој,меех,ја играм али онака..

[PROTOTYPE]

AKo znae nekj igra so avioni ama da bide porealna neka pise ako znae i online nekoja neka pise

Dali e kako simulacija na kokpilot kabina objasni nesto ako znaes za igrvava ..
fala i pozdrav

Не е симулација. Борбени авиони. Има различни камери, значи можеш да гледаш од перспектива на пилот. Погледни видео на youtube. Мене искрено многу ми се допаѓа играта.

AKo znae nekj igra so avioni ama da bide porealna neka pise ako znae i online nekoja neka pise

Mig 29 Fulcrum али малку премногу реална е.Ако ја играш на тастатура треба да адржиш 5 копчиња само право да леташ не па за нешто друго

Ја пробал ли некој Alan Wake на PC, Ме изненади кога ја видов на торентиве, но ме мрзи да ја вадам сега :), А интересна изгледаше на јоутубе гејмплејови, дури и подобра графика има од хбокс ЛОЛ

Ја пробал ли некој Alan Wake на PC, Ме изненади кога ја видов на торентиве, но ме мрзи да ја вадам сега :), А интересна изгледаше на јоутубе гејмплејови, дури и подобра графика има од хбокс ЛОЛ
Значи, има цела тема за Alan Wake...

Ако бараш симулација, нема пореална од DCS: A-10C Warthog. Тука некаде со нивото на комплексност е и FALCON 4.0 од пред ~13 години (и новата верзија Allied Force од пред ~7 години), а малку поедноставна (и сместена во Втора светска војна) е IL-2 Sturmovik со продолженијата.

Нешто авантура, трето лице. Во стилот Томб Рајдер или ПоП. :LOL:

Пред некое време пробав да ги играм ама нешто слабо. Нема доволно акција и премногу се “стелт“ ориентирани. (n)

Ако сакаш акција, земи GTA IV, Јust Cause 2 или Prototype

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom