Абе остај со МЖ ако тргаат до Српска граница од Скопје им требаат околу 10-12 саати, па во Гетеборг ќе стигнат кога нашиве веќе ќе си ги пакуваат куферите за назадАбе нема ли МЖ линија до Гетеборг
Ова со аватарот твој... (WIN)една жена тргна кај пилотот да му кажела да застане, страв и било.
Се израдува ти на авион, а?Ау, ова со автобус ли било? Јас па директно отидов до последните мислења на темава не го видов првиот пост.
Види аватар <-
Па вие сеирџии бам темава да мавате сеир а сте го испуштиле најголемиот сеир незнаете дека со автобус идатАу, ова со автобус ли било? Јас па директно отидов до последните мислења на темава не го видов првиот пост.
Види аватар <-
Добивам заклучок дека не си патувал со автобус/кола до скандинавските земји (без навреда, само сакам да доловам поента) затоа што да имаше патувано ќе знаеше дека средство превозно на 4 тркала до скандинавија не доаѓа во предвид. Како поминати во машина за перење ќе бидат кога ќе стигнат.Се израдува ти на авион, а?
Uste da nema nikade pauza , tuku direktna linijaДобивам заклучок дека не си патувал со автобус/кола до скандинавските земји (без навреда, само сакам да доловам поента) затоа што да имаше патувано ќе знаеше дека средство превозно на 4 тркала до скандинавија не доаѓа во предвид. Како поминати во машина за перење ќе бидат кога ќе стигнат.
Не е радување туку нормално е да помислиш на авион кога гледаш патување во Шведска.
види ова не знаеш како ќе е подобро, со паузи подолго ќе патуваат, вака кошмарот побрзо ќе завршиUste da nema nikade pauza , tuku direktna linija
Технички имам до пред скандинавија, со доста прекини(ова ми се важи?)Добивам заклучок дека не си патувал со автобус/кола до скандинавските земји (без навреда, само сакам да доловам поента) затоа што да имаше патувано ќе знаеше дека средство превозно на 4 тркала до скандинавија не доаѓа во предвид. Како поминати во машина за перење ќе бидат кога ќе стигнат.
Не е радување туку нормално е да помислиш на авион кога гледаш патување во Шведска.
Па имаше мислам по агенции аранжмани ама 400-500 евра чинеа.Технички имам до пред скандинавија, со доста прекини(ова ми се важи?)
Е сеа авион, сигурен сум дека некој ќе дојде и со авионче, ама кој ли ќе биде тоа
Замисли некој да се исповраќа во бус, oh shit, oh son, oh shit son, wait its puke not shit..............види ова не знаеш како ќе е подобро, со паузи подолго ќе патуваат, вака кошмарот побрзо ќе заврши