Дали го изедовте за први април?

• Креатор на темата Креатор на темата Dr. Gonzo
  • Време на започнување Време на започнување
Јас? Не. Другарка? ДА!
хахахахахха

Фино - лепо од Водно си спадна доле до Тафталиџе, си влезе во McDonалц, ме барала, ме барала па ми се јавува и ми вели, во што си преправен, излегувај од wc, имаш 3 минути да се појавиш, не ми изигравај нинџа.. и ја изнервирав. Многу. :ROFLMAO::ROFLMAO:

6a0120a6abf659970b0162fde3889c970d-800wi

Бев сама цел ден, лежев по дома и гледав серии. И да сакав, немаше кој да ме зафркне. :)
Туу бе ни телевизииве не се инвентивни ко шо беа порано.
Него дали го папав? паа рецимо ќе го папав по болници и чекални ако не кажав дека е 1ви април. Лека полека се претварам у трол (нормално само за дешавки како оваа).

Наебав и јас пошо немаше кој да ми кажи дека сме 1 Април! А јас ориентација за време лудило..

Ја чекав лион 3+ последна...
И се нанервирав 80 минута 1-1 рекоф не проверувам појче до крај...
играв хахбал дур заврши и еден ми пишува 2-1 и ја одма одам резултати да проверам ми вика априлили :facepalm:

Јас, поминувајќи го, изолиран, целиот вчерашен сончев и убав ден дома, на еден фин начин успеав да ги избегнам сите можности некој да ме зафркава на 1 април. Денес ми е подобро.
Покрај 2 и 29 февруари и 1 април е неверојатно заебан ден за роденден. Ем никој нема да ви верува и да ви дојде на гости, ем никогаш нема да знаеш дали нешто ќе добиеш за поклон.

Јас му кажава на тато дека ќе преспијам кај дечкото и се стаписа па после ќе одам во школо. Му падна саксија на глава :ROFLMAO:

Го изеде...женска ми:rolleyes:

Јас, поминувајќи го, изолиран, целиот вчерашен сончев и убав ден дома, на еден фин начин успеав да ги избегнам сите можности некој да ме зафркава на 1 април. Денес ми е подобро.
Покрај 2 и 29 февруари и 1 април е неверојатно заебан ден за роденден. Ем никој нема да ви верува и да ви дојде на гости, ем никогаш нема да знаеш дали нешто ќе добиеш за поклон.
од лично искуство говореш или..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom