Дали го изедовте за први април?

• Креатор на темата Креатор на темата Dr. Gonzo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Дали?
Еве на пример ја го изедов 20 минути чекав да ме собере другарче али априлили:tapp:
Дали и какви ујдурми ви направија пријателите за први април ?

Си го лапнал немиен. И убаво ти беше?

Како и да е, убаф наслоф, креативен. Губи смисла први април веќе. Се изначитавме "вести" измислени, ионака читаме секој ден ко да е први април, немаше некоја разлика голема.

Никој не успеа да ме прелаже.

Му се јавив на еден пријател од непознат (за него) број со изменет глас и го побарав со име и презиме за да ми потврди дека е тој... После потврдата од негова страна, му викам: "се јавуваме од полициска станица "Беко", моето име е Васко, морате во најбрзо време, по можност денес да се јавите кај нас, во врска со утврдување на криминал сторен од страна на ваш близок"... другото не е за кажување. :D

вчера од сабајле седнав на фб..и еден другар ми вели еј ме виде на вестите на Тера давав изјава за фудбал ...и јас одма почнав да барам видео..му пишам давај одма линк да видам дали се усрами или арно кажа...тое заспан бев заборајв дека е 1ви

Аууу ја како го папав фино.
Завчера вечерта после 12 саат поминување, во пет минути поминати од 12 саатот, пет минути од 0 0 саатот поминување, овааа не е за смеење, за плачење е.
Шала малку на сметка на амди, него, завчера вечерта седевме со другарите у маало и имаме еден дечкич у друшто така најаден си е човекот, супер тешка категорија, и он постојано е у маало, ама ич нема мерак за во дискотека или кафич.
Почна нешто да ни збори за излагање, за некој кафичи да, да сме се пицнеле во фина облека, да се изжуркаме, да се начукаме па со такси назад, и ние му поверувавме онака сериозни, му викаме еееј важи договорено утре идеме у тој кафич си поминуваме топ и назад со такси, пошто со кола е ризично.
И он на крај после едно 15 минути договарање за утревечерта, ни вика: Е па сеа дечки, добро се договоривме уште да не беше 1ви април, и можда ке отидевме,така да, априлилили.
Малку му дадовме шутка ама касно беше, он сам, со зборови не утепа.... :)

Бев сама цел ден, лежев по дома и гледав серии. И да сакав, немаше кој да ме зафркне. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom