- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
ако си пуштил барање на форум се чекало да дојде хеад админот........тоа е тоа,тој те има одбанираноМе одбанираа
ако си пуштил барање на форум се чекало да дојде хеад админот........тоа е тоа,тој те има одбанираноМе одбанираа
Да, ама не ме тој банирал, него некое детиште, ми се извинија сега, и плус слот ми дадоаако си пуштил барање на форум се чекало да дојде хеад админот........тоа е тоа,тој те има одбанирано
ако можи адреса од серверот да го пробаме и тој не дека сум нешто посебно оти немам графичка ами на интегрирана ми е па ми поткоцнува понекогаш и повеќе....Да, ама не ме тој банирал, него некое детиште, ми се извинија сега, и плус слот ми дадоа
Повели..87.250.37.114:27050ако можи адреса од серверот да го пробаме и тој не дека сум нешто посебно оти немам графичка ами на интегрирана ми е па ми поткоцнува понекогаш и повеќе....
cl_sidespeed 9999Не знам во што е проблемот, зошто не можам да одам дијагонално/косо кога држам a-w, d-w, s-a etc до сега беше таман, денес уклучувам нејќе, а контролите не се променети... ?! any ideas?
Треба CL_SIDESPEED и CL_FORWARDSPEED да имаат ИСТИ бројки, а не 9999999999, зашто тоа е џабе патот.Не знам во што е проблемот, зошто не можам да одам дијагонално/косо кога држам a-w, d-w, s-a etc до сега беше таман, денес уклучувам нејќе, а контролите не се променети... ?! any ideas?
Џабе патот...cl_sidespeed 9999
Јееее, фала многуТреба CL_SIDESPEED и CL_FORWARDSPEED да имаат ИСТИ бројки, а не 9999999999, зашто тоа е џабе патот.
Максимум мислам дека беше 420. Битно, исти бројки нека имаат.
Џабе патот...
Има еден српски (мислам) Jeger Bar, многу е добар. Исто така, имаш и еден хрватски Coca Cola. Често играм и на англиски и канадски сервери ама не се толку добри како балканскиве. Имаш и одлични бугарски сервери. А, нашиве се тапа.Колку ми е криво што немаме асален паблик сервер во Македонија.
За сервер не го рачунам Max Public 1, ужасен е, админи дечишта што блага веза немаат од кантер, потоа серверот е ужасно среден со плагини и глупости да ти се одигра, mapcycle е ужасен, се едни исти мапи се вртат, само за да има играчи, трагедија. Колку пати да сум се пуштил сум јадел бан, и потоа барам демо на форум, исто како да не сум бил баниран, ниту репли ниту ништо, само унбан.
Секоја чест за дечките од КГБ како раководат со Алфа пабликот, на Бета немам влегувано, но Алфа е поим за квалитетен сервер, и ако не се лажам многу високо е рангиран на Гејмтракер.
Но проблемот е влегување, превише играчи 24/7.
Не знам во што е проблемот, зошто не можам да одам дијагонално/косо кога држам a-w, d-w, s-a etc до сега беше таман, денес уклучувам нејќе, а контролите не се променети... ?! any ideas?
cl_sidespeed 9999
И мене ми се случи истиов проблем, па едно глупо прашање некој да ми каже кај се мести ова?Треба CL_SIDESPEED и CL_FORWARDSPEED да имаат ИСТИ бројки, а не 9999999999, зашто тоа е џабе патот.
Максимум мислам дека беше 420. Битно, исти бројки нека имаат.
Џабе патот...
Шефе уклучуваш кантер и во конзола "~" ги пишуваш горе наведените, јас си ги подесив сите на 400, cl_sidespeed 400, cl_forwardspeed 400 и cl_backspeed 400И мене ми се случи истиов проблем, па едно глупо прашање некој да ми каже кај се мести ова?
Фала ти сега го наместив добро еШефе уклучуваш кантер и во конзола "~" ги пишуваш горе наведените, јас си ги подесив сите на 400, cl_sidespeed 400, cl_forwardspeed 400 и cl_backspeed 400
брате го наместив значи добар е . но кога ке го изгасам и пак ке го статрувам пак е постаро .пак неоди ,траба пак да го местамШефе уклучуваш кантер и во конзола "~" ги пишуваш горе наведените, јас си ги подесив сите на 400, cl_sidespeed 400, cl_forwardspeed 400 и cl_backspeed 400