A
Тапа филм , скапав скролање на маусот дури го гледав
И мене трејлерот ме излага...Сеуште не сум го гледала, овака изгледа како да има добри психо сцени.
Избегавам да глеам трејлери за Прометеус да не си го расипам филмов, од што не можев да издржам ѕирнав еден teaser од 20 секунди и видов дека има црнец во екипата, лесна му земјаБТЊ еве што јас очекувам.
Куќа на мудата, хихиии Не знам како до сега ми е избегнуват филмов за гледање.Не знам што му правеа Американциве римејк на уругвајскиов The Silent House (2010)aka "La casa muda кога оригиналов не е ништо посебно, оцената на IMDB - 5.4, колку што глеам има и римејкот Silent House (2011) , му е на мeсто...
Ни јас не ги гледам трејлерите. Инаку го следам филмов уште од 2004-05 негде кога беше познат како Unnamed Alien Prequel That May or May Not Be Released. Уште мислам дека го имам бројот од Тотал Филм тогаш што излезе и имаше интересни интервјуаа со Сигурни Вивер и Ридли Скот.Избегавам да глеам трејлери за Прометеус да не си го расипам филмов, од што не можев да издржам ѕирнав еден teaser од 20 секунди и видов дека има црнец во екипата, лесна му земја
Солиден е, иако е далеку од хорор.Го гледал ли некој филмов, The Awakening?
Претпоставував некој таков микс на филмови, но ништо страшно, штом е солиден ќе го гледам... А и Ребека Хал ми прави ќеф како глумица, баш да видам како се снашла тука.Солиден е, иако е далеку од хорор.
The sixt sense + Orphanage
Многу добро се снајде, до степен да посакаш да си глумел во филмов, затоа и ќефот беше голем.Претпоставував некој таков микс на филмови, но ништо страшно, штом е солиден ќе го гледам... А и Ребека Хал ми прави ќеф како глумица, баш да видам како се снашла тука.