Eve nesto interesno sto citam vo Biblijata. Ama Hristijanite ne go analiziraat toa sto treba tuku ona sto ne treba.
Evangelie po Luka,glava 13 :
Uska vrata
22Putujući u Jeruzalem, Isus je prolazio gradovima i selima i putem poučavao.
23Netko ga upita: 'Gospodine, je li malo onih koji se spašavaju?'
24'Vrata neba su uska
25Kad gospodar kuće zaključa vrata, bit će prekasno. Tada ćete stajati vani i kucati ištući: "Gospodine, otvori nam!' ali on će odgovoriti: "Ne poznajem vas.'
26Onda ćete početi govoriti: "Ali mi smo s tobom jeli i pili, poučavao si po našim trgovima!'
27A on će vam odgovoriti: "Kažem vam da vas ne poznajem. Odlazite od mene, svi zlotvori!'
Da zastaneme malku. Znaci,tamu ne e Isus toj koj ke vnesuva vo rajot i iznesuva te. ne ja ima glavnata uloga.
Mnogu e jasno koj e i sto e Isus. Lugeto ke mislat deka Isus e Sudijata,oti,jasno ja opisuva sostojbata. Znael Isus deka posle nego ke gi ispomesaat rabotite. Lugeto ke mislat deka so Boga jadele i piele i taka kemu se obratat tamu,no Toj,Bog,ke im kaze deka ne gi poznava. Ne veli tuka Isus: "Ke vi recam: ne ve poznavam" tuku veli: "Toj ke vi rece: ne ve poznavam"
28Bit će velikog plača i škrguta zubi kad ugledate Abrahama, Izaka i Jakova i sve proroke u kraljevstvu Božjemu, a vi ćete biti izbačeni.
29Tada će ljudi odasvud, s istoka i zapada, sa sjevera i juga, doći sjesti za stol u Božjemu kraljevstvu.
30Mnogi koji su sada prvi tada će biti na zadnjemu mjestu, a mnogi koje ovdje smatraju zadnjima ondje će biti najveći.'
Uste pointeresno vo prodolzenieto:
Isus tuži nad Jeruzalemom
31Odmah zatim neki mu farizeji dođu reći: 'Otiđi odavde jer te Herod hoće ubiti!'
32On im reče: 'Idite i recite toj lisici da ću ja izgoniti zloduhe i iscjeljivati danas i sutra, a trećega ću dana završiti što imam.
33Danas, sutra i prekosutra valja mi nastaviti put jer ne priliči da prorok bude ubijen izvan Jeruzalema.
34Jeruzaleme, Jeruzaleme, koji ubijaš proroke i kamenuješ Božje poslanike! Koliko sam puta htio okupiti tvoju djecu kao što kvočka skuplja piliće pod krila, ali niste htjeli!
35A sada će ti, eto, kuća biti napuštena. I kažem vam, nećete me više vidjeti sve dok ne uzviknete: "Dobro nam došao onaj koji dolazi u ime Gospodnje!''
A koj e toj koj doagja i se sto pravel pravel so BismIllah-Vo Imeto Allah(Boga) ? Ne vo imeto na Otecot sinot i s.duh. Vo imeto na Boga,Bismillah.
E sega... koj e vo pravo na glasanjeto vo ovaa anketa,spored zborovite na Isus ?
Onie koi glasale deka e Bog ?
Onie koi glasale deka e Sin Bozji ?
Onie koi glasale deka e s.duh ?
Onie koi glasale deka e Bozji pratenik ?
Ili Onie koi glasale deka e nesto drugo ?