Подобро купи си нова заради твоја безбедност, еден мој другар така падна со варена вилушка (пак му пукна на исто место) и лом се направи. Значи нова си е нова, па сега ти добро размисли.Ми се скрши вилушката на точакот баш кај цевката со навој што влегува во рамот . Може ли да се завари некако или поправи? Има некој што имал сличен проблем?
Беше? како помина?Утре ке се вози на Водно до врв, па кој е распложен да дојде нека биде во 9:00 часот на паркингот спроти Нова Македонија. Само да не врне дожд како што има прогноза. Инаку да не заборавите од ноќеска се менува времетео т.е. летно сметање на времето (еден час понапред).
Не бев, а станав утрото и целиот затнат сум у п.м. Инаку за среќа или несреќа сите откажаа поради времето. Здравје за следниот викенд.Беше? како помина?
доаѓам и јас (ти текнува ли кој беше тој со плавиот Драг точак што падна? кога бевме на Водно)Не бев, а станав утрото и целиот затнат сум у п.м. Инаку за среќа или несреќа сите откажаа поради времето. Здравје за следниот викенд.
Искрено не ми текнува на името ама знам за кој збориш, што влезе во браздите на врв и удри во насипот, мислам дека и тука е член. Не знам, може не збориме за истиот. Инаку и јас летав на истото возење ама полесно поминав.доаѓам и јас (ти текнува ли кој беше тој со плавиот Драг точак што падна? кога бевме на Водно)
За другиот што падна зборам ;D на средно што дојде направен лом ;D ;D ;DИскрено не ми текнува на името ама знам за кој збориш, што влезе во браздите на врв и удри во насипот, мислам дека и тука е член. Не знам, може не збориме за истиот. Инаку и јас летав на истото возење ама полесно поминав.
Не е тој. Oвој продужи со нас доле и се зема на едно спустче у спут му испадна и "колцето" .Искрено не ми текнува на името ама знам за кој збориш, што влезе во браздите на врв и удри во насипот, мислам дека и тука е член. Не знам, може не збориме за истиот. Инаку и јас летав на истото возење ама полесно поминав.
Ок е точачето, брка работа, убава боја. Уште да му ставиш вилушка со амортизер и ке биде комплетно, но ако ти е само за по асфалт тогаш и нема потреба. Ај, убаво да те вози.Дечки денес земав Polar Matrix од bikemarket.mk.
Мислење? Јесда го земав више и нема да ми смени али да си прашам.
Ко што ледам не е oversize рамот така да тешко некое виљувче добро да упасува.Ок е точачето, брка работа, убава боја. Уште да му ставиш вилушка со амортизер и ке биде комплетно, но ако ти е само за по асфалт тогаш и нема потреба. Ај, убаво да те вози.