Го скенирав со Malwarebytes но нема резултат. Истото го направив со HitMan Pro- пак е исто.
Со Avastot го скенирав покажа 60 вируси. Write protector неможам никако да го исклучам,иако и на компјутерот ги сменив поставките во Dos. Симнав уште 10 други програми за скенирање и чистење но не реагира на ниеден. Ми ги појави овие вируси: Runtime.exe, Rontokbr,Autorun.gen,Malvare-Gen,Trojan-Gen,Recucler.exe
Не ми е до парите за USB-то, туку што неможам да го исчистам од вирусите.
Ме фаќа инает два дена изгубив пред компјутер.Помагајте кој знае!
Со Avastot го скенирав покажа 60 вируси. Write protector неможам никако да го исклучам,иако и на компјутерот ги сменив поставките во Dos. Симнав уште 10 други програми за скенирање и чистење но не реагира на ниеден. Ми ги појави овие вируси: Runtime.exe, Rontokbr,Autorun.gen,Malvare-Gen,Trojan-Gen,Recucler.exe
Не ми е до парите за USB-то, туку што неможам да го исчистам од вирусите.
Ме фаќа инает два дена изгубив пред компјутер.Помагајте кој знае!

).имено користам MSE бидејќи нормално имам `лиценциран` Windows XP,а исто и Malwarebytes(free верзија).од пред некое време имам проблеми со прекини на конекцијата(Max ADSL),линијата ја проверив кај операторот, и наводно е ОК,каблите ги проверив со уред за проверка на испавност на ТК кабли и све е ОК.Скенирав со MSE но не наоѓа ништо.Скенирав со Malwarebytes и кога и да скенирам наоѓа по некој trojanAgent i MalwarePacker и тоа одпочеток по 4 а сега по 2 објекти.на секое скенирање се ставаат во карантин,и нормално рестарт,но после тоа скенирам и повторно ги пронаоѓа истите објекти.како да ги очистам до компјутерот и дали можеби се тие причина за дисконекцијата или можеби е мрежната проблем.Едно време ја користев триал верзијата на Касперски (еден месец) но и тогаш кога скенирав не наоѓав ништо.Само Malwarebytes ми наоѓа нешто,и АВГ сум користел ама нема фајде.Како да го очистам компјутерот и како можам да го надградам Malwarebytes со фул верзијата нормално безплатно но не би сакал со торенти(имам лошо искуство).Интересно ми беше што Касперскиот го избриша малварето кај мене исто и кога пробав кај еден другар кој го користи Карспескиот подолго врме.И кај него не го трпи Малварето.Предлог некој за друг антивирус?