UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Samo edno kazi mi,dali imase kontakt ili ne?Dali Sancez odese kon topakt ili ne?Ok tuka zavrsuvam,se citame utre pozdrav...
Кога ќе видам како фанови на Барселона плачат за судии ми се сере. Па Барселона ако немала помош од судии ја не знам кој имал. Од пеналот со Милан у групите, до лани со Реал чист поништен гол за Реал до ова и мн други ситуации.

М

Мартин`

Гостин
Кога ќе видам како фанови на Барселона плачат за судии ми се сере. Па Барселона ако немала помош од судии ја не знам кој имал. Од пеналот со Милан у групите, до лани со Реал чист поништен гол за Реал до ова и мн други ситуации.
А ова па ? по очигледно судење на натпревар за некој од тимовите (во случајов Барселона) немало во историјата на фудбалот.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ма не бее..незнам кој играч направи старт,судијава извади одма жолт и Лам отиде накај судијата да се побуни најверојатно зошто судијата вадеше жолт за стартот и овој му го закачи него жолтиот,а после и на играчот за стартот

Кроос се доби ОК жолт, Лам отиде да реагира зш претходно не досуди во 2-3 ситуации ништо за стаклениве и оп жолт. Ако на капитен така се дава жолт што остана за другите ако му пријдат на судијата :facepalm:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Како ме нервираат овие од Барселона ког аму се нафрлуваат 6-7 играчи на судијата за глупости, никоја екипа друга тоа не го прави, ах јас да сум судија !

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Абе шо му требаше да прашува за тоа дали имало пенал, еве дури и овие од Челзи се јавија, ц ц ц.
Искрено можам да ги пофалам Милан за поставеноста во одбраната, одлуката да не се трошат со трчање по играчи, туку само позициона игра, ама сепак многу потфрлија во нападот. Ние си имавме шанси, не си ги искористивме и тоа е, сега ни остана да се надеваме на домашен ТЕРЕН (не нива) да се избориме за пласман во полуфинале.

L

Löwe

Гостин
Абе шо му требаше да прашува за тоа дали имало пенал, еве дури и овие од Челзи се јавија, ц ц ц.
Искрено можам да ги пофалам Милан за поставеноста во одбраната, одлуката да не се трошат со трчање по играчи, туку само позициона игра, ама сепак многу потфрлија во нападот. Ние си имавме шанси, не си ги искористивме и тоа е, сега ни остана да се надеваме на домашен ТЕРЕН (не нива) да се избориме за пласман во полуфинале.
Како бе да не се јавуваме кога сеуште имаме ноќни мори од овој идиот

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Како бе да не се јавуваме кога сеуште имаме ноќни мори од овој идиот
Дај тужете не вејче за таа спорна утакмица, нека ни земат и титули и се, вејче аман, пред операција сум за тестисиве од шо ми се потечени!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Влечењето од Мезбах можеше да се свири пенал... единствена причина зошто не свирна пенал е големината на утакмицава... јбг четврт-финале е, некој да добие таква шанса тоа е 60% прелаз во наредна фаза. Треба да се внимава а имам впечаток дека УЕФА има сугерирано кога се во прашање пеналиве судииве да дозволуваат малце повеќе пошто и на Бенфика не им се судеше пенал дури и поочигледен од овој а другиве утакмици не ми се гледани...

P

pepito*

Гостин
Бонера беше многу мудар и солиден сношти, таква утакмица си мислам дека во цел живот нема изиграно, главен виновник за крајниот резултат заедно со Антонини и Амброзини. На Амброзини му беше дозволена груба игра од самиот почеток и можеби требаше да добие втор жолт и црвен кога играше опасно и со копачката го опна по фаца Бускетс. Мислам дека Барса тепа дома, пошто се виде дека е многу поквалитетна уште на гостински терен и особено кеиф ми направи акцијата во прво полувреме на Чави и Меси, што заврши со одбрана на Абиати.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.694
Поени од реакции
6.040
Бонера беше многу мудар и солиден сношти, таква утакмица си мислам дека во цел живот нема изиграно, главен виновник за крајниот резултат заедно со Антонини и Амброзини. На Амброзини му беше дозволена груба игра од самиот почеток и можеби требаше да добие втор жолт и црвен кога играше опасно и со копачката го опна по фаца Бускетс. Мислам дека Барса тепа дома, пошто се виде дека е многу поквалитетна уште на гостински терен и особено кеиф ми направи акцијата во прво полувреме на Чави и Меси, што заврши со одбрана на Абиати.
Абе навиваш за БАрса ама биди реален Амброзини не го мавна Бускетс со копачка туку го погди со топката убаво се виде на повторената снимка ццц а ако изгубевте што ќе правевте бе

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Кроос се доби ОК жолт, Лам отиде да реагира зш претходно не досуди во 2-3 ситуации ништо за стаклениве и оп жолт. Ако на капитен така се дава жолт што остана за другите ако му пријдат на судијата :facepalm:
незнам како може овој да суди дава жолти за секој фаул глуп шпански судија глеав статистика во шпанско се крши од давање жолти и црвени секое коло
http://www.soccerway.com/referees/carlos-velasco-carballo/45077/

па уште му дава жолт на капитенот зашто дошол да му каже само а во шпанско по 10 души му се собираат на судијата

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Добра игра од Милан синоќа, но нема што да бараат на Ноу Камп со 0-0 резултат.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.704
Поени од реакции
48.997
Сеа па упатиле жалба до УЕФА дека теренот бил лош, као демек специјално за нив да бил лош направен.
Уствари, секој што ги гледа Интер и Милан на Сан Сиро, знае дека тоа никогаш не било нормален терен и дека отсекогаш бил нива ко на Градски помошните терени .

Тие наводни пенали не ги ни спомињајте, срамота е за она Санчез што проба да го направи да се нарекува “дискутабилно’’, а тоа со Мезбах и Пујот беше едноставно премалку.

Како и да е, негативниот набој се насобра полека, осеќам дека ќе биде касапаана на Ноу Камп и дека 100 судии нема да ја стават у ред таа утакмица.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Untitled.png Видете колку е потценат Милан, го споредиле со Марсеј кој што нема што да бара во Минхен.
Епа добро нека биде така одговара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom