- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.937
- Поени од реакции
- 16.228
...Незнам и што се силите дека нешто повеќе ќе направи Родик на овој турнир, мислам дека нема ни до 1/2 финале да изигра, а не пак да го совлада Новак.
.
...Незнам и што се силите дека нешто повеќе ќе направи Родик на овој турнир, мислам дека нема ни до 1/2 финале да изигра, а не пак да го совлада Новак.
.
Ванѓа не ти е рамна
Не се сложувам баш. Сепак Родик има 10тина титули, еден гренд слем, уште некое ГС финале.. Бивши No.1 итн. Сепак да .. Мајстор за да расипе добиен меч. Така Вимблдон финалето така сега...Petar Chelsea : Што ли му се случува на Родик.. Го загуби првиот сет со 7-5, а во вториот има двојна брејк негатива, Монако има 4-0 и сервира.
Што очекуваше ти?Дека ако го победил Федерер дека и до финале ќе стигне?Од секад бил тапа играч Родик и таков и ќе остане.
И јас мислам дека толку му е силата на Типса. Абе на секој турнир, ќе запне и на крај ни р од резултат.Ќе го јаде Типса, исто како и Новак против Дел Потро(ако помине вечер против Ферер, што верувам дека ќе помине..)
Останува да видиме.
Koj бе ќе го јаде ... финале Новак - Надал, победник Ноле, тоа е тоа, кратко и јасно.Ќе го јаде Типса, исто како и Новак против Дел Потро(ако помине вечер против Ферер, што верувам дека ќе помине..)
Останува да видиме.
Незнам, мене играта не ме радува на Новак, барем не ова што го прикажа против Гаске, ќе видиме утре или за кога е закажан дуелот, прво нека заврши овој Делпо против Ферер.Koj бе ќе го јаде ... финале Новак - Надал, победник Ноле, тоа е тоа, кратко и јасно.
Немој сеа да се зафркаваш, ова... она, реално, мислам дека редно е Рафа да тепа, е сега ако не тепа, јеби га...... ќе си е дежурен за порази против Ѓоковиќ во наредниве 2-3 години, ако не му текне да се откажи од тенисов, пошо ја претера Ѓоковиќ....Незнам, мене играта не ме радува на Новак, барем не ова што го прикажа против Гаске, ќе видиме утре или за кога е закажан дуелот, прво нека заврши овој Делпо против Ферер.
Убаво би било финале против Надал, и онака да го плесне по раскрвавеното дупе.
Ко и пред Австралија кога пишав на форумов, едно 2 недели пред турнир, дека е негова, така и сега сум убеден дека ќе освои, најголемата пречка му отпадна од Родик, сега за сега точно е дека не брилјира ама ако гледаме така и Надал не е во некоја нај-форма, сметам дека Ноле ќе освои, можда овој пат ќе погрешам, сеедно, приоритет него во моментов сите знаеме што му е, Ролан Гарос, она што му недостига ... сега за сега.Незнам, мене играта не ме радува на Новак, барем не ова што го прикажа против Гаске, ќе видиме утре или за кога е закажан дуелот, прво нека заврши овој Делпо против Ферер.
Убаво би било финале против Надал, и онака да го плесне по раскрвавеното дупе.