Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.406
- Поени од реакции
- 16.656
Не би било лошо и линкови да поставиш, у спротивно ќе кажеме дека измислуваш.....
Не би било лошо и линкови да поставиш, у спротивно ќе кажеме дека измислуваш.....
Охрид преплавен со графити
Смрт за Албанци , вакви пораки се напишани во Охрид , кај ѕидовите на Градска Болница , Гимназија , кај еден дуќан во чаршијата , кај еден објект кај пазарот и кај џамијата која се наоѓа на улица Марко Несторовски.
Вака непостои "Голема Македонија" постои само замислена "голема албанија" Македонците немаат мегаломански идеи како некој други иако тоа не е голема туку Етничка Македонија уште од време на антиката. Многу јасно е на илирикум лудаците кој им се идеите демек Александар имал илирско потекло или пак неговата мајка поради тоа што е од Епир па е илирка !?!?!?! Поздрави ги и овој факт не им држи вода јасно е пишано дека во времето на кралската династија Аргеади No.1 непријатели на Македонците биле илирите значи ФАКТ дека неможе да правиш брак со оној кој ја напаѓа твојата земја и илирите никогаш не преставувале опасност за Македонската земја тие биле племиња кои напаѓале по добиток и храна (нешто слично како на балистичките орди кои пустошеле во Западна Македонија за време на 1942) борбата на Александар против илирското племе тауланти На едно место прочитав еден ваш кој се потпишал "таулант" подобар доказ дека биле племе и никогаш не би можеле да бидат исто со Македонците Епир никогаш не бил илирски не се потпирајте на туѓи нештаАко за цртањето на мапата на т.н Голема Албанија се казнува човек ... тогаш треба да се казни и за мапата на т.н Голема Македонија.
Исти к*рац друга димензија.
Со едната мапа македонците се навредени , а со другата албанците ...
Во Охрид пред некој ден на неколку места биле напишани графити со големи букви СМРТ ЗА Албанци и кукаст крст ... КОЛКУ македонци беа притворени ? (Ниеден)
Не ли е ширење на омраза и нетрпеливост ? Среде охридска чаршија кај што имаат дуќани и албанци , некој пишува такви пораки , а никој не одговара.
Среде Тетово порака со големи букви МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ.
Се јавуваат албанците да пријават дека гледаат како група македонци пишуваат графит на еден ѕид ... полицијата излегува на местото на настанот откако веќе било касно.
Иначе дечките од Илирикум Либертас можат да им речат : Па ние видовме на спротивната страна иста историска мапа на една земја која порано била во таква површина, полицијата не покренала истрага , никој не рече ништо ... и си рековме : можеби ова е место за вакви историски мапи ... па сакавме и ние да придонесеме на збогатување на просторот со уште една таква мапа.
А после историската мапа на Албанија , имавме намера да ја исцртаме и мапата на Австро-Унгарија.
Вака непостои "Голема Македонија" постои само замислена "голема албанија" Македонците немаат мегаломански идеи како некој други иако тоа не е голема туку Етничка Македонија уште од време на антиката. Многу јасно е на илирикум лудаците кој им се идеите демек Александар имал илирско потекло или пак неговата мајка поради тоа што е од Епир па е илирка !?!?!?! Поздрави ги и овој факт не им држи вода јасно е пишано дека во времето на кралската династија Аргеади No.1 непријатели на Македонците биле илирите значи ФАКТ дека неможе да правиш брак со оној кој ја напаѓа твојата земја и илирите никогаш не преставувале опасност за Македонската земја тие биле племиња кои напаѓале по добиток и храна (нешто слично како на балистичките орди кои пустошеле во Западна Македонија за време на 1942) борбата на Александар против илирското племе тауланти На едно место прочитав еден ваш кој се потпишал "таулант" подобар доказ дека биле племе и никогаш не би можеле да бидат исто со Македонците Епир никогаш не бил илирски не се потпирајте на туѓи нешта
И да ја исцртаме Етничка Македонија неможе да не затворат бидејќи ова е наша земја а да се наоѓаме во карпите пред атина и таму да им цртаме е таму бато можат да не затворат ... абе вака ли ве учат неубави работиАко за цртањето на мапата на т.н Голема Албанија се казнува човек ... тогаш треба да се казни и за мапата на т.н Голема Македонија.
Исти к*рац друга димензија.
Со едната мапа македонците се навредени , а со другата албанците ...
Во Охрид пред некој ден на неколку места биле напишани графити со големи букви СМРТ ЗА Албанци и кукаст крст ... КОЛКУ македонци беа притворени ? (Ниеден)
Не ли е ширење на омраза и нетрпеливост ? Среде охридска чаршија кај што имаат дуќани и албанци , некој пишува такви пораки , а никој не одговара.
Среде Тетово порака со големи букви МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ.
Се јавуваат албанците да пријават дека гледаат како група македонци пишуваат графит на еден ѕид ... полицијата излегува на местото на настанот откако веќе било касно.
Иначе дечките од Илирикум Либертас можат да им речат : Па ние видовме на спротивната страна иста историска мапа на една земја која порано била во таква површина, полицијата не покренала истрага , никој не рече ништо ... и си рековме : можеби ова е место за вакви историски мапи ... па сакавме и ние да придонесеме на збогатување на просторот со уште една таква мапа.
А после историската мапа на Албанија , имавме намера да ја исцртаме и мапата на Австро-Унгарија.
Фотомонтажа е, денеска поминав кај џамијава...или можда сум слепДарди, Охрид бил преплавен со 2-3 графити, ДОБРО, ама ти како граѓанин кој се залагаш за соживот зошто не излезеш со твојот дефтер и да погледнеш во твојата статистика, па да не известиш колку графити има за смрт на каурите
Охрид преплавен со графити
Смрт за Албанци , вакви пораки се напишани во Охрид , кај ѕидовите на Градска Болница , Гимназија , кај еден дуќан во чаршијата , кај еден објект кај пазарот и кај џамијата која се наоѓа на улица Марко Несторовски.
Верувам дека наскоро ќе биде забрането јадење на свинско месо, за да не сме ги навределе Муслиманите или нешто така....
Ова исто ти е ко да ми идиш во мојот сопствен дом, за време на ручек и ме бркаш од дома да ми изејш СВИНСКОТО месо !
‘‘Немаш убаво видено‘‘Фотомонтажа е, денеска поминав кај џамијава...или можда сум слеп
Скопје 2014 е одлицен проект и го сакам, ама мислам дека тие пари 200 милиони требаше да се потрошат за оружје, можеа да се купат најмалце 30 тенкови американски најмодерни, 15 авиони последна генерација и уште некои 10 воени хеликопери.Ќе ни требаат кај и да е.Абај шо те ебам, ќе ти пишам, нека ти копа нека ти смрди, НАША држава шо сакаме че си прајме.
Твојот сон т.е. Албанија си пишуваат таму документии за Илирада , ГОЛЕМА АЛБАНАИЈА, па никому ништо, ти овде ми кажуваш што сме праеле во нашата држава.
Ова исто ти е ко да ми идиш во мојот сопствен дом, за време на ручек и ме бркаш од дома да ми изејш СВИНСКОТО месо !
Кај планираш да одиш во војна со тие тенковие и авиони алооооооооо? некаков поход?Скопје 2014 е одлицен проект и го сакам, ама мислам дека тие пари 200 милиони требаше да се потрошат за оружје, можеа да се купат најмалце 30 тенкови американски најмодерни, 15 авиони последна генерација и уште некои 10 воени хеликопери.Ќе ни требаат кај и да е.
Директно во западна Македонија, ако не барем ќе се усереа како што какаат кога ќе слушнат само ми24, ти слободно правац грчка ако згрми нешто.Кај планираш да одиш во војна со тие тенковие и авиони алооооооооо? некаков поход?
Слободно види ги цените на оружјата еден тенк е 3-5 милиони, 1 авион околу 7-9 милиони и хеликоптер околу 4-7 милиони.Ги имаш на wikipedia повели читни.Кога грците имаат 1500 тенка на 9 милиони ние барем 100 да имаме не е лошо.Хахаха со 200 милиона 30 тенка 15 авиона и 10 хеликоптери, брат со 200 милиона не можеме 2 авиона да купиме а не па 15.
Оф мори мајко дечко еден предлог утре правец да се запишеш војна академија оваков талент да не ми станиш некој доктор да се каеш после.Директно во западна Македонија, ако не барем ќе се усереа како што какаат кога ќе слушнат само ми24, ти слободно правац грчка ако згрми нешто.
--- надополнето: 27 март 2012 во 21:37 ---
Слободно види ги цените на оружјата еден тенк е 3-5 милиони, 1 авион околу 7-9 милиони и хеликоптер околу 4-7 милиони.Ги имаш на wikipedia повели читни.Кога грците имаат 1500 тенка на 9 милиони ние барем 100 да имаме не е лошо.