- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sredile so banka garancija bi trebalo da e legitimno.интересно, да видиме колку ќе се реализира
Да ентити се..и освоија сите по 900 евра и компјутери по еден за сите незнам шо ви е чудно за вредноста на турниров.Нели таму некои си охриѓани биле најдобри на балканот ? Незнам како се викаа точно сеа не ме фаќајте за збор Entity мислам дека![]()
SK i ESC tesko da ucestvuvaat,a iNation i Winfakt e mozno.Супер турнир, несакам да мрчам но ова е преголем залак за повеќето македонски кланови...
Првите три места за резервирани за елитата а евентуално може да има и некој балкански тим. Сепак важен е духот, не е мала работа да се учествува на турнир каде што ќе има екипи како SK, Fnatic, Winfakt, iNation, ESC...
Добро е што и кај нас се одржува турнир од светски рамки.
Тие екипи нема шанси да учествуваат...ке учествуваат кланови од балканот..SK i ESC tesko da ucestvuvaat,a iNation i Winfakt e mozno.
Na'Vi од поелитниве кланови најверојатно ќе учествуваат, не им е толку далеку.
Ај не збори на памет.Имало наменето 70 места за македонски екипи АКО се соберат 70 екипи нема ми се слободно јаватМртвите да ги откопаме нема да собериме 70 екипи.
ти ќе ми кажуваш учествувам на турниор 2011 немаше 100 екипи ке те молам не лупај од кутара.Ај не збори на памет.
На WCG турнирот во Скопје имаше над 100 македонски екипи.