Шеикот од Саудиска Арабија повика: Уништете ги сите цркви!?

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ај не изигравајте паметњаци бе, може? Си слушнал на вести дека еднаш у годината обесиле некој чоек и сеа готовооо све се бесе коље тамо, ако ти даваат гратис карта и хотел за таму немој да одиш, ќе те обесат обезглавааат ау страшно, дај ја на мене картата, ок?
Па добро...крвав исусу...и еднашка годишно да бесат човек е лошо.
Еднашка во годината ке обесат,обезглават и каменуваат...сосема ок :D

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Па добро...крвав исусу...и еднашка годишно да бесат човек е лошо.
Еи, лошо е? Незнаев ау
Добро шо ми кажа, иначе да слушнам на вести дека обесиле чоек, да знам да се потресам ко сите вас.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Еи, лошо е? Незнаев ау
Добро шо ми кажа, иначе да слушнам на вести дека обесиле чоек, да знам да се потресам ко сите вас.
Па не дека сме потресени но некако сме згрозени од целата таа дешавка таму а иначе би отишол да ми дадат гратис и платен престој во некој фин хотел не дека не.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Дај ми линк од некој друг медиум можда че поверувам.
При овој медиумски мрак каде Америка ги контролира медиумите може да се каже се и сешто не им верувам телевизите
Брат не се плаши не јадат сител -.- -.- значи они може да лажат за некој внатрешни работи не за Шејкот во сауди арабија со кого што немаме никаква поврзанот -.- -.- зошто не размислуваш пред да кажеш нешто не ми е јасно

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Па не дека сме потресени но некако сме згрозени од целата таа дешавка таму а иначе би отишол да ми дадат гратис и платен престој во некој фин хотел не дека не.
Пред неполна година бев во Саудиска Арабија : Немојте ни на крај памет да ви текни за таму........
А видиго другаров шо штампа. :pos: он изглеа сакаше коа отишол таму да му играат стомачен плес, беспари секс, кола дизајн по своја желба и да го пратат навака со 3285372 танкери нафта :icon_lol:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
^Eпа ајде нека ни каже пријателот mandak на што све бил сведок во Сауди Арабија и дали се десило нешто што ја довела неговата егзистенција во прашање.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
ќе им снема тоа нафтата и ќе се вратат на молзење камили...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.507
Поени од реакции
24.284
ќе им снема тоа нафтата и ќе се вратат на молзење камили...
кога нив ке им снема нафта , што очекуваш дека ке се случува кај нас. рози ке ни цветаат. па види само со цената на горивата кај нас што е висока , се у пм замина. тек кога ке снема.
ако го немаш гледано лудиот макс филмот сега ти е прилика да го гледаш и ке ти стани појасно што ке се случи кога кај нив ке снема нафта.
за темата инаку исламот како ислам посебно радикалниот сите знаеме каков е. додуша секоја религија која е радикална тие исто срање ама тоа е за друга тема.

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Ај не изигравајте паметњаци бе, може? Си слушнал на вести дека еднаш у годината обесиле некој чоек и сеа готовооо све се бесе коље тамо, ако ти даваат гратис карта и хотел за таму немој да одиш, ќе те обесат обезглавааат ау страшно, дај ја на мене картата, ок?

Ех да беше еднаш
http://en.wikipedia.org/wiki/Capital_punishment_in_Saudi_Arabia

Каменувања не се набројани.

Тоа изигравање насочи си го кон себе. ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Член од
14 август 2006
Мислења
45.468
Поени од реакции
84.883
Нека ми се појави некој од Саудиска Арабија пред мене, ќе му докажам дека не сум добар христијанин.

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
А видиго другаров шо штампа. :pos: он изглеа сакаше коа отишол таму да му играат стомачен плес, беспари секс, кола дизајн по своја желба и да го пратат навака со 3285372 танкери нафта :icon_lol:
:eek: чисто бев на шетање на два дена...а додека тие рушат цркви на христијаните таму,ние овде му градиме на нашиве муслиманчиња џамии-ма какви џамии бре што пишам тие овде ни се богови нас

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да уништуваш пред се историско значајни објекти - треба да немаш мозок. Не знам како не сфаќаат луѓево на светов, дека со омраза ништо не се постигнува, не знам како не им е срам да повикуваат на вакви работи, треба да се засрамат од самите себе, нивното постоење на планетава е деструктивно. Секој религиозен храм треба да се почитува, без разлика на религијата.
Не ми е жал што постојат вакви луѓе, жал ми е што луѓето дозволуваат вакви суштества да им го поматат разумот и да им ги прекријат очите со превез на омраза...:unsure:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Хех, вакви изјави може да дојдат само од муслимани, и од никој друг кој е со различна вероисповест или пак е атеист.

Само исламот е толку затуцана религија, а нејзините следбеници живеат во родовско-племеснки односи.

Доколку цивилизираниот свет реши да се справи со оваа багра, многу брзо тоа ќе го стори.

Но токму поради тоа што не го прави, се нарекува цивилизиран.

Кога она типчено кое им го напишало куранот го претставија на карикатура, за малку ќе влезеа во света војна:tapp:

Оваа будала повикува на рушење и уништување, никому ништо.

До кога, вака?

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.127
Поени од реакции
9.548
Саудиска Арабија нема цркви ниту некогаш ги имала.

Арапите од државите кои имаат нафта мора вака да реагираат од време на време за да не им се налутат муслиманите од сиромашните држави кои тие не ги сметаат за луѓе.

Секој кој бил во Дубаи знае како оди поделбата:

1. Локални Арапи
2. Белци од било која вера али од запад
3. Белци кои не се од запад
4. Јапонци и Јужнокореанци
5. Арапи од други држави и Турци (ако се со посветла кожа Турците идат под 2 или 3)
6. Муслимани од Азија
7. Камили/кози
8. Црнци од било која вера
9. Пакистанци и Индијци (овие, посебно Пакистанците Муслимани кои ке се заебат да дојдат на работа се робови) кои се најниско нешто во заливот.

Кога ке снема нафта, а ке снема богатите шеици ке отидат во своите палати по Европа да трошат пари а рајата ке има убрзана селекција за преживување во пустина.

Ако случајно се заебат и да кажат ке срушиме се, више не продаваме нафта на Западните империјалисти, крајот ке им биде многу брз, безмолосен и оклопно-механизиран со воздушна подршка.

Да не се заебаваме, парите шеиците ги држат на запад (не се луди дома кај својте да ги држат), запад ги штити, запад им ја купува нафтата, не произведуваат ништо, увезуваат храна и вода, робови работат физички работи а они се мрзливи неспособни богати деца кои постојат само заради добра воља на западот.

Проблем ли е да се „донесе демократија“ во Саудиска Арабија ако сопрат со нафтата?

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Брат не се плаши не јадат сител -.- -.- значи они може да лажат за некој внатрешни работи не за Шејкот во сауди арабија со кого што немаме никаква поврзанот -.- -.- зошто не размислуваш пред да кажеш нешто не ми е јасно
А зошто светски новински агенции од највисок ранг не известуваат за тоа туку се најде сител да го кажи тоа,или еден линк погоре што беше.или е некоја наредба од горе за да се трубат такви работи да се започнат пак меѓуетнички тензии.Сега некој ќе рече дека ова шо го напишав нема врска ама албанските националисти на такви работи се палат без разлика дали го рекол тоа шеикот или сосема некој друг муслимански лидер.Thinkabout

Kajgana Shop

На врв Bottom