Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Не бе другар,не се нервирам....само интересно ми е да се заебавам со вакви ликови каа тебе. Иначе мене на топло ќе ми порасне,ама со твојата интелигенција шо правиме? :D
П.с. ако мислиш(всушност:ако можеш да мислиш) дека ме чепна нешто многу со лозарството,тогаш живеј во илузија :) Иначе незнам кој на кој му наби комплекси,66-113 пред 2 години да те потсетам само.
Ќе те цитирам за последен пат, да те потсетам во мој фанклуб сум. Слободно заебавај се, само не знам од каде ме знае и ме познаваш па се фати за моето ајкју. Слободно поработи на случајот да ти порасне, за другото остави моја работа е, ептен сси фраер што успеа да ме процениш.
Точно сте победиле 47 разлика во моменти кога МЗТ се бореше за опстанок. Годинава кога по квалитет се изедначени и кога нели имате најјак состав го јадевте 2 пати и тоа убедливо во Јане Сандански, еднаш сред Кавадарци, вчера бо Борис Трајковски и пак ќе го јадете во финале и пак ќе плачеш дека е наместена и пак Фемили ќе ве надвикаат, без разлика дали е +/- 50 разлика . Сега ти текна што е комплекс.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Иначе незнам кој на кој му наби комплекси,66-113 пред 2 години да те потсетам само.
Многу жалење падна тогаш, ќути... :)
Општа паника и хаос у Кавадарци настана по четириве последователни порази. :cool:

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Не бе другар,не се нервирам....само интересно ми е да се заебавам со вакви ликови каа тебе. Иначе мене на топло ќе ми порасне,ама со твојата интелигенција шо правиме? :D
П.с. ако мислиш(всушност:ако можеш да мислиш) дека ме чепна нешто многу со лозарството,тогаш живеј во илузија :) Иначе незнам кој на кој му наби комплекси,66-113 пред 2 години да те потсетам само.
Каква љубомора, каков комплекс има кај тебе. Два дена пробувап да девалвираш она што го направија Фемили, и пробуваш да се испокараш со се што е на форумот. Се нешто ти смета, како внелсе ова во сала како внесле она. Другарче искомплсирано честитај на Фемили, кажи дека се најдобри годинава и нека ви бидат урнек по кој треба да се движите и да ги стигнете.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
1.Зборуваш за комлекс а си заборавил да видиш која е темата таму погоре.
2.При - 50 идеше песна тогаш, а вчера во трета четвртина имаше штама од ваша страна и само гледање на утакмицата на некој -15 во моментот .
3.Ти објасни дечкото погоре за тогашните и сегашните состојби.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Дечки,можеме да се лажеме до утре,вистината една е. Партиски сте поврзани,сакате тоа да го признаете или не. Цела Македонија тоа го знае. Годинава сме исти со квалитет,при квалитетно судење ќе видиме. За надвикувањето...вие очекувавте ние 200 луѓе вчера во сала да ве надвикаме вас,1500?? Па само со прозевање ќе бидете погласни од нас. Кој беше надгласан на последната утакмица во Кавадарци? Ајде да ве слушнам...па на ваш клип се слушаме ние бе алоо. Дека сте подобра навивачка група-подобра сте,пред фактите и боговите молчат. Ама немојте,аман НЕМОЈТЕ да ја одрекувате партиската поврзаност кога и врапчињата на гранките знаат. Или пробајте да фарбате некој друг,мене немојте.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Клипче нема уште ?
Се крчка нешто јако, сигурно и затоа касни. :sneaky:
--- надополнето: 26 март 2012 во 23:03 ---
Кој беше надгласан на последната утакмица во Кавадарци? Ајде да ве слушнам...па на ваш клип се слушаме ние бе алоо.
Ако и спикерот ви спаѓа во навивачката група ондак ДА се слушате. :icon_mrgr:

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Сами одите со глава у ѕид,не го признавате тоа шо е очигледно. Нема врска,кога ќе може да се почне нормален муабет со вас,кога ќе престанете да се ударате у гради дека сте најсилни и никој ништо не ви може(додуша така е,власта е на ваша страна заедно со органите за зачувување на јавниот ред и мир) тогаш ќе може да збориме. Поздрав

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Сами одите со глава у ѕид,не го признавате тоа шо е очигледно. Нема врска,кога ќе може да се почне нормален муабет со вас,кога ќе престанете да се ударате у гради дека сте најсилни и никој ништо не ви може(додуша така е,власта е на ваша страна заедно со органите за зачувување на јавниот ред и мир) тогаш ќе може да збориме. Поздрав
Така е мајсторче све си во право.... Обоени сме од глава до пети..... Секое гостовање ни го плаќа управата, што сакаме си внесуваме по салите... ете во Борис мотки,тапани ,бајраци , стробови.. што ни душа сака..... ни го даваа и микрофонот,го одбивме !!! Во Куманово бевме,влеговме,со нас 200 желки не "чуваа" послем на враќање со нив заедно прослава во Аеродром.... Во Кавадарци ни најдоа пренос,колку сакаме луѓе,све беспари,карти ни делат како летки од авион, Судиите си ги поткупуваме како сакаме... Ете знам и како ќе заврши финалето оваа година.... Со 4-2(2-0,2-1,3-1,3-2,4-2) ќе ве победиме во финалето.Не за друго туку да си прославиме во Аеродром.... тоа е тоа... Ете све ти признавме,сега откачи се од форумов а поточно од
Фан клуб МЗТ Скопје...;)

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Така е мајсторче све си во право.... Обоени сме од глава до пети..... Секое гостовање ни го плаќа управата, што сакаме си внесуваме по салите... ете во Борис мотки,тапани ,бајраци , стробови.. што ни душа сака..... ни го даваа и микрофонот,го одбивме !!! Во Куманово бевме,влеговме,со нас 200 желки не "чуваа" послем на враќање со нив заедно прослава во Аеродром.... Во Кавадарци ни најдоа пренос,колку сакаме луѓе,све беспари,карти ни делат како летки од авион, Судиите си ги поткупуваме како сакаме... Ете знам и како ќе заврши финалето оваа година.... Со 4-2(2-0,2-1,3-1,3-2,4-2) ќе ве победиме во финалето.Не за друго туку да си прославиме во Аеродром.... тоа е тоа... Ете све ти признавме,сега откачи се од форумов а поточно од
Фан клуб МЗТ Скопје...;)
I Gele vraboten vo opstina kaj Ivica Konevski zaboravi da spomnes :свиркам:

З

Забавата е во Кругот

Гостин
I Gele vraboten vo opstina kaj Ivica Konevski zaboravi da spomnes :свиркам:
Не заборавај еве и мене ме спремаат за во општина..... Раководител во редакцијата за општинскиот весник... добро би ми стоела работава... Да е жив и здрав Ивица..

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Ај да ти пишам нешто со видов со мои очи. Кога ги вратија ФА од Куманово желките бев на гости кај еден другар во Аеродром, во близина на салата под стан седи. Внатре седиме и само некој рече дојдете на тераса, кога излеговме пред зградата ЕБР ли беа незнам кој ама како млатеа едно 5-6 души , па таков ќутек вие во Кавадарци од полицајци сигурно никогаш не сте изеле. Ги покосија и тоа беше душманско тепање , во глава строго со пендреци. Си отидоа во дефендерите цајканите , после 5 минути почнаа да мрдаат овие.

Kajgana Shop

На врв Bottom