- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 1.543
- Поени од реакции
- 767
Ќе те цитирам за последен пат, да те потсетам во мој фанклуб сум. Слободно заебавај се, само не знам од каде ме знае и ме познаваш па се фати за моето ајкју. Слободно поработи на случајот да ти порасне, за другото остави моја работа е, ептен сси фраер што успеа да ме процениш.Не бе другар,не се нервирам....само интересно ми е да се заебавам со вакви ликови каа тебе. Иначе мене на топло ќе ми порасне,ама со твојата интелигенција шо правиме?
П.с. ако мислиш(всушност:ако можеш да мислиш) дека ме чепна нешто многу со лозарството,тогаш живеј во илузија Иначе незнам кој на кој му наби комплекси,66-113 пред 2 години да те потсетам само.
Точно сте победиле 47 разлика во моменти кога МЗТ се бореше за опстанок. Годинава кога по квалитет се изедначени и кога нели имате најјак состав го јадевте 2 пати и тоа убедливо во Јане Сандански, еднаш сред Кавадарци, вчера бо Борис Трајковски и пак ќе го јадете во финале и пак ќе плачеш дека е наместена и пак Фемили ќе ве надвикаат, без разлика дали е +/- 50 разлика . Сега ти текна што е комплекс.