Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Браво Фемили, подолго следам спортски натпревари, али ваква атмсовера не сум наишол. Во сала беше феноменално пола натпревар во вас гледав наместо доле на терен. Па дури и кутрите Лозари зјапаа и ве снимаа. Уште еднаш браво и ме натеравте секој меч да одам на кошарка да ве гледам.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Вчера што беше со играчите у Бисер :vozbud:
Кој све не се сликаше со пехарот,пола аеродром има на фб слики со пехарот.Јас рано си отидов(10тина минути само поседов),ама ако некој остана подолго нека образложи што се дешавало:D

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
^
Со еден збор само ќе ја опишам атмосферата потоа, А ЈА ЛУДУЈЕМ !!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Пенов :vozbud:.
Кој се не беше, има неколку интересни случки али сепак неможам да ги кажам тука јавно, секој го чита форумов и може лицата да имаат проблеми потоа.

п.с Кога почнува плеј-оф и од кога финалето?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Плеј оф почнува мислам за 1 недела.Така да има уште една недела играчите да се одморат и да продолжат да газат.На нас како тим торус ни е понезгоден противник отколку фени,ама мислам дека 3-0 или 3-1 во најлош случај ги добиваме.
После утакмицата од лига пишав јас на таа тема дека очекувам овде да им покажеме дека разликата е 10+ поени,ама не очекував дека ќе си играме к.рот последна четвртина.Овој пораз ќе им удри по психа на Фени,е сеа ако се здиват да играат над своите можности,можеби,но само можеби ќе стигнат до поинтересна утакмица:cool:Шала на страна овој пораз стварно може да ни биде ветер во грб,само ацо треба да ги спушти играчите на земја и да отидеме да го земеме трофејот.Е тогаш ќе има карневали.Рио нема да биде рамен :)

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
znaci ne bilo proklestvo vo prasanje,tuka konecno klubot pocna da funkcionira kako sto treba redovni plati i odlicni uslovi za rabota so vakvo tempo i rab se osvojuvaat tituli a ne kako prethodnite godini koga zimaa plata na 6 meseci....

З

Забавата е во Кругот

Гостин
znaci ne bilo proklestvo vo prasanje,tuka konecno klubot pocna da funkcionira kako sto treba redovni plati i odlicni uslovi za rabota so vakvo tempo i rab se osvojuvaat tituli a ne kako prethodnite godini koga zimaa plata na 6 meseci....
Остај ти тоа... Петелот проработи :D (кој разбра,разбра :) )

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Браво Фемили, подолго следам спортски натпревари, али ваква атмсовера не сум наишол. Во сала беше феноменално пола натпревар во вас гледав наместо доле на терен. Па дури и кутрите Лозари зјапаа и ве снимаа. Уште еднаш браво и ме натеравте секој меч да одам на кошарка да ве гледам.
Не збори глупости,ќе ти се смеат другарчињата од градинка :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Чуството од вчера требаше да се доживее! Нека се множат титулите, нека знаат сите дека МЗТ не допира тука. Нема да бидам долг, тие што не мразеле ќе не мразат, ама ако плус мотивација е тоа. Секогаш кога ќе изгубат било наместено, они кога победувало било чисто. Искрено "хулиганот" од Кавадарци ме насмеа со се што напиша од Скопје 2014 па се до работи кои не биле за форум. Инаку доста фер натпревар, на трибина постоеше една навивачка група која на крајот беше поздравена со аплауз од спротивната.

П.С. Срцево ми чука...

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Чуството од вчера требаше да се доживее! Нека се множат титулите, нека знаат сите дека МЗТ не допира тука. Нема да бидам долг, тие што не мразеле ќе не мразат, ама ако плус мотивација е тоа. Секогаш кога ќе изгубат било наместено, они кога победувало било чисто. Искрено "хулиганот" од Кавадарци ме насмеа со се што напиша од Скопје 2014 па се до работи кои не биле за форум. Инаку доста фер натпревар, на трибина постоеше една навивачка група која на крајот беше поздравена со аплауз од спротивната.

П.С. Срцево ми чука...
Со шо те насмеав бе друже?? Мило ми е шо си опседнат со мене,па дури и мислењата ми ги читаш. Ако,со оглед на тоа дека имаш iq<од должината на мојот пенис кога е ладно,се надевам дека ќе научиш нешто паметно :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Со шо те насмеав бе друже?? Мило ми е шо си опседнат со мене,па дури и мислењата ми ги читаш. Ако,со оглед на тоа дека имаш iq<од должината на мојот пенис кога е ладно,се надевам дека ќе научиш нешто паметно :)
:cuc: секоја чест. Ниту те цитирав, ниту сум опседнат со тебе, во фан клубот на МЗТ сум, тимот кој годинава очигледно ти набива јак комплекс. И дај стварно продолжи со лозарство, мислењава и продавањето дека си јак навивач не ти поминуваат, лозарството некако попрофитабилно ќе ти биде. Плус нема да се нервираш, а и кога ќе биде ладно ќе ти скока повеќе.

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
:cuc: секоја чест. Ниту те цитирав, ниту сум опседнат со тебе, во фан клубот на МЗТ сум, тимот кој годинава очигледно ти набива јак комплекс. И дај стварно продолжи со лозарство, мислењава и продавањето дека си јак навивач не ти поминуваат, лозарството некако попрофитабилно ќе ти биде. Плус нема да се нервираш, а и кога ќе биде ладно ќе ти скока повеќе.
Не бе другар,не се нервирам....само интересно ми е да се заебавам со вакви ликови каа тебе. Иначе мене на топло ќе ми порасне,ама со твојата интелигенција шо правиме? :D
П.с. ако мислиш(всушност:ако можеш да мислиш) дека ме чепна нешто многу со лозарството,тогаш живеј во илузија :) Иначе незнам кој на кој му наби комплекси,66-113 пред 2 години да те потсетам само.

Kajgana Shop

На врв Bottom