White Dimension @ Метрополис Арена - 05.05.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
П

Паган-др

Гостин
wdteaser_7532f9b006f8cd24d411de49d5fb4b19.jpg

demek white sensation , ama mislam deka ke projde i ke odam ako ne sum na ekskurzija toj period ...

Многу пудра има девојчево на сликава. :cautious:

Зошто мора да се искенкате одма ? па ако не можеме да одиме на real white sensation добра е замислата кај нас да се прави ваква дешавка. ама не вие имате 300 евра и секоја година одите на sensation white и ова ви е клише веќе.

Абе само да се претерувало со ова забавиве. Мора се да имаме ние. НЕ само забави...Абе се што има другите, и ние !

Зошто мора да се искенкате одма ? па ако не можеме да одиме на real white sensation добра е замислата кај нас да се прави ваква дешавка. ама не вие имате 300 евра и секоја година одите на sensation white и ова ви е клише веќе.
не кенкаме заради дешавката,туку заради оригиналноста на настанот. White Dimension - немој да ме јебеш.Нека смислат нешто покреативно,од то живеат на крај краева. И не,не одам секоја година на Sensation White,не слушам таква музика,а од диџеите шо ке настапат на ова (според официјалната страна) само Марга Сол ја слушам и колку шо знам (можи грешка да сум) е единствената шо си прај своја музика и издава албуми, а не само да прај ремикси.
p.s. По шо сакаш да се кладиме дека барем пола нема да бидат облечени во бело?

лани бев и беше тотално срање.. а да, 60% беа у не-бело

Епа тоа е друго сра(&‘( шо сме таков глуп народ и 1 не знаеме да испоштуваме и да бидеме у бело заради кул атмосвера.... мене тоа повеќе ми е интересно отколку кои ди-џеи ќе бидат и дали ќе пуштат ремикси,ако рокат ама ич не ме интересира. Ваљда ќе има мерки само у бело влевање - другите нека одат кај Ванче од џидимарци

Mora da se promrci....nisto novo kaj nas neli.....Zabavata ne se organizira od MKD promoteri, stranski investitori se vlezeni za zabavata kako prvo, kako vtoro ke ima gosti DJ-i na zabavata, ne e greatest hits shablon, kako treto procitajte na sajtot sto se ke ima i dali vekje tooolku se isto se nudi i tuka. Mrcaci eden kup, ne vi se svigja, ne mrcete, napravete podobro i posle imajte osnova. A ako ne vi se svigja idejata, ne mrcete, ednostavno ignore and move on....I da, NE e istoto od lani, taka da SKIP na toj moment, da ne go objasnuvame po 50 pati. Imate sajt, videte si sto e kako e i posle zborete :) Peace out

A ako ne vi se svigja idejata, ne mrcete, ednostavno ignore and move on...

Поради тоа ignore на се што на народов не му се допаѓа, цела држава иде у к*рац, треба и вие да разберете малце дека секој си има право на глас и наместо пред секоја журка да ја повторувате познатата реченица „ако не ви се свиѓа направете подобро„ - која веќе ви стана клише, треба малце да го послушате народот.
Разбирам дека никогаш неможе на секого да му се угоди, ама сепак критика треба да се прифаќа, на крајот на краиштата вие само може да добиете од тоа.
А со обиди да го заќутите незадоволниот дел од публиката без некое посебно оправдување само покажувате колку сте препотентни или народски кажано „дигнати„.

Hmmm nezadovolen ? Na neroden petko kapa mu se kroi, uste pred da se vidi se mrci....ne e validen komentarot voopsto ama nvm, nema voopsto da navlagam vo diskusija. Neka projde, neka se vidi na kogo mu se svigjalo na kogo ne pa ke zborime. Sega voopsto nisto ne se ni slucilo, a vekje se mrci makedonskoto....Sekoj ima pravo na glas, neka bide validen. Jas ne vikam deka kritika ne e dobredojdena, ama od tolku kolku sto se zbori, da se napravese nesto neli ke beshe po super? Tolku vreme pominato na internet i kucano i se mesto vo konstruktivno dejstvo da se prefrlese ke beshe extra. I da, da bevme preponetni nemase ni da kucame :)
Anyway, da ne zabeguvame od temata, koj ne saka da dojde, nemora :) Kritiki se primaat, ama koga nema na koja osnova, pa neka se vozdrzat majkumu :D

Hmmm nezadovolen ? Na neroden petko kapa mu se kroi, uste pred da se vidi se mrci....ne e validen komentarot voopsto ama nvm, nema voopsto da navlagam vo diskusija. Neka projde, neka se vidi na kogo mu se svigjalo na kogo ne pa ke zborime. Sega voopsto nisto ne se ni slucilo, a vekje se mrci makedonskoto....Sekoj ima pravo na glas, neka bide validen. Jas ne vikam deka kritika ne e dobredojdena, ama od tolku kolku sto se zbori, da se napravese nesto neli ke beshe po super? Tolku vreme pominato na internet i kucano i se mesto vo konstruktivno dejstvo da se prefrlese ke beshe extra. I da, da bevme preponetni nemase ni da kucame :)
Anyway, da ne zabeguvame od temata, koj ne saka da dojde, nemora :) Kritiki se primaat, ama koga nema na koja osnova, pa neka se vozdrzat majkumu :D
Имаш Shift + Alt на тастатура како прво. Инаку овој настан потсетува на GH затоа што луѓето се веќе навикнати на сите македонски DJ што идат на GH. Исто така многу потсетува на GH 8 односно White Dimension името исто, White Dimension у натре гледам у црно луѓе ? WTF ? Па тоа беше стварно "ма немој да ме јебеш" треба да се почитуваат некои правила а не само ајде карти да се продадат и поише пари. Кога веќе сте организирале одете до крај а не така. За тоа се мрчи зашто многу потсеќа на GH 8.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom