П
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не кенкаме заради дешавката,туку заради оригиналноста на настанот. White Dimension - немој да ме јебеш.Нека смислат нешто покреативно,од то живеат на крај краева. И не,не одам секоја година на Sensation White,не слушам таква музика,а од диџеите шо ке настапат на ова (според официјалната страна) само Марга Сол ја слушам и колку шо знам (можи грешка да сум) е единствената шо си прај своја музика и издава албуми, а не само да прај ремикси.Зошто мора да се искенкате одма ? па ако не можеме да одиме на real white sensation добра е замислата кај нас да се прави ваква дешавка. ама не вие имате 300 евра и секоја година одите на sensation white и ова ви е клише веќе.
A ako ne vi se svigja idejata, ne mrcete, ednostavno ignore and move on...
Имаш Shift + Alt на тастатура како прво. Инаку овој настан потсетува на GH затоа што луѓето се веќе навикнати на сите македонски DJ што идат на GH. Исто така многу потсетува на GH 8 односно White Dimension името исто, White Dimension у натре гледам у црно луѓе ? WTF ? Па тоа беше стварно "ма немој да ме јебеш" треба да се почитуваат некои правила а не само ајде карти да се продадат и поише пари. Кога веќе сте организирале одете до крај а не така. За тоа се мрчи зашто многу потсеќа на GH 8.Hmmm nezadovolen ? Na neroden petko kapa mu se kroi, uste pred da se vidi se mrci....ne e validen komentarot voopsto ama nvm, nema voopsto da navlagam vo diskusija. Neka projde, neka se vidi na kogo mu se svigjalo na kogo ne pa ke zborime. Sega voopsto nisto ne se ni slucilo, a vekje se mrci makedonskoto....Sekoj ima pravo na glas, neka bide validen. Jas ne vikam deka kritika ne e dobredojdena, ama od tolku kolku sto se zbori, da se napravese nesto neli ke beshe po super? Tolku vreme pominato na internet i kucano i se mesto vo konstruktivno dejstvo da se prefrlese ke beshe extra. I da, da bevme preponetni nemase ni da kucame
Anyway, da ne zabeguvame od temata, koj ne saka da dojde, nemoraKritiki se primaat, ama koga nema na koja osnova, pa neka se vozdrzat majkumu
![]()