Мобилната единица ''Алфи'' клучна за јавниот ред и мир во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тимот кој ја изврши успешната антитерористичка акција во Бродец беше составен од Алфи. Значи не сите но дел од момците беа припадници на Алфите. Инаку тешко на регуларните цајкани со дебели стомаци да не беа овие момци.

Во Бродец беше здружена операција на ЕСЗ, ЕБР, Алфите и обичната полиција(која служеше за обезбедување од кога се сè заврши).Инаку привите кои влегоа беа ЕБР додека ЕСЗ беа 2-3 дена предходно таму како извидници.Алфите не знам што правеа таму, знам дека имаше и од нив ама дефинитивно не беа главните носачи на оваа операција.

Но некогаш и без причина "Млатат " некој,незнам дали е точно али имам слушнато.
Без причина никој не ти праи ништо... тоа ти е исто, како да ги прашаш сите затвореници по затвориве зашо се у затвор, сите ти кажуваат дека се невини...

Без причина никој не ти праи ништо... тоа ти е исто, како да ги прашаш сите затвореници по затвориве зашо се у затвор, сите ти кажуваат дека се невини...
Има алфи кои се симнати од планина. И ништо друго не виделе во животот, сега се сметаат за натприродно моќни и можат да прават се што сакаат, посебно кога не се во придружба со друг алфа...

Знае ли татко ти дека алфите дилаат дрога?

ти ако знаеш пријави претпоставките се најлоши....и јас сум слушнал дека инспектори за дрога и обични полицајци се поврзани со цигани за железо за кражби ама неможам да сторам нишо....оти не су видел и немам докази.....

Има алфи кои се симнати од планина. И ништо друго не виделе во животот, сега се сметаат за натприродно моќни и можат да прават се што сакаат, посебно кога не се во придружба со друг алфа...
Абе не од планина, може и од Марс некој да е симнат, али ако не му дадеш причина, нишо не ти праи ;)

ти ако знаеш пријави претпоставките се најлоши....и јас сум слушнал дека инспектори за дрога и обични полицајци се поврзани со цигани за железо за кражби ама неможам да сторам нишо....оти не су видел и немам докази.....
Јас лично сум видел. И немам намера да пријавувам билокаде, што ќе ми донесе тоа? Ќе бидам лојален граѓанин, против кого? Заради каква корист? Само би го нарекол тоа раката на државната мафија.

Јебем ти детство ако ти е животна желба да станиш алфа. Што генерации бевте бе

Абе не од планина, може и од Марс некој да е симнат, али ако не му дадеш причина, нишо не ти праи ;)
Понекогаш исфрустриран човек може да нападне билокого за колку-толку да му се ублажи исфрустрираноста. Поготово исфрустриран човек со одвржани раце пред законот.

Па и ја не правев ништо освен што се возев по Партизанска и ме бркаа со сирени мислиш Осама Бин Ладен го здогледале. Се извадив од памет. Дали им беше финтава да се покажат пред женско или па личам на некоја забеготина од криминалец, никогаш нема да дознаам. Ама битно женски по Партизанска и копиљаци во парк ќе бркаат, а таму каде што треба да бркаат, не го прават тоа.

Па и ја не правев ништо освен што се возев по Партизанска и ме бркаа со сирени мислиш Осама Бин Ладен го здогледале. Се извадив од памет. Дали им беше финтава да се покажат пред женско или па личам на некоја забеготина од криминалец, никогаш нема да дознаам. Ама битно женски по Партизанска и копиљаци во парк ќе бркаат, а таму каде што треба да бркаат, не го прават тоа.
вака ус пат кога ќе наидам на некој твој пост читам ништо не ти е погодено.Тука те бркале алфи,на друго место колбасот бил крив,па некое друга тема ќе исериш како стеф ангел бил затуцан и глуп..и така

Учам од тебе во филм и тв. Ајде сега прошетај негде и не ме ни читај ако не ти чинам.

Вообичајно е ова за Алфите.Веруј дека нема тука ништо за курчење и слично туку се работи за најнормална контрола.Бркаат они на места каде што обичните џандари неможат ни на сон да стапнат ама тие акции не се за во јавност.

macedonian.boy123-Ок е...знаеме дека татко ти работи во Алфите. :D

Вообичајно е ова за Алфите.Веруј дека нема тука ништо за курчење и слично туку се работи за најнормална контрола.Бркаат они на места каде што обичните џандари неможат ни на сон да стапнат ама тие акции не се за во јавност.

macedonian.boy123-Ок е...знаеме дека татко ти работи во Алфите. :D

Ај ќе ти верувам :) Но мислам вака затоа што се на едни исти места ги гледам како се мотаат, а на некои места во живот ги немам видено :)

Ај ќе ти верувам :) Но мислам вака затоа што се на едни исти места ги гледам како се мотаат, а на некои места во живот ги немам видено :)
Има акции шо не се во јавност, ко на пример тоа со Мартин Нешковски

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom