Мобилната единица ''Алфи'' клучна за јавниот ред и мир во Скопје

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 декември 2010
Мислења
408
Поени од реакции
210
Тимот кој ја изврши успешната антитерористичка акција во Бродец беше составен од Алфи. Значи не сите но дел од момците беа припадници на Алфите. Инаку тешко на регуларните цајкани со дебели стомаци да не беа овие момци.
Во Бродец беше здружена операција на ЕСЗ, ЕБР, Алфите и обичната полиција(која служеше за обезбедување од кога се сè заврши).Инаку привите кои влегоа беа ЕБР додека ЕСЗ беа 2-3 дена предходно таму како извидници.Алфите не знам што правеа таму, знам дека имаше и од нив ама дефинитивно не беа главните носачи на оваа операција.

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Но некогаш и без причина "Млатат " некој,незнам дали е точно али имам слушнато.
Без причина никој не ти праи ништо... тоа ти е исто, како да ги прашаш сите затвореници по затвориве зашо се у затвор, сите ти кажуваат дека се невини...

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Без причина никој не ти праи ништо... тоа ти е исто, како да ги прашаш сите затвореници по затвориве зашо се у затвор, сите ти кажуваат дека се невини...
Има алфи кои се симнати од планина. И ништо друго не виделе во животот, сега се сметаат за натприродно моќни и можат да прават се што сакаат, посебно кога не се во придружба со друг алфа...

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Знае ли татко ти дека алфите дилаат дрога?

ти ако знаеш пријави претпоставките се најлоши....и јас сум слушнал дека инспектори за дрога и обични полицајци се поврзани со цигани за железо за кражби ама неможам да сторам нишо....оти не су видел и немам докази.....

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Има алфи кои се симнати од планина. И ништо друго не виделе во животот, сега се сметаат за натприродно моќни и можат да прават се што сакаат, посебно кога не се во придружба со друг алфа...
Абе не од планина, може и од Марс некој да е симнат, али ако не му дадеш причина, нишо не ти праи ;)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
ти ако знаеш пријави претпоставките се најлоши....и јас сум слушнал дека инспектори за дрога и обични полицајци се поврзани со цигани за железо за кражби ама неможам да сторам нишо....оти не су видел и немам докази.....
Јас лично сум видел. И немам намера да пријавувам билокаде, што ќе ми донесе тоа? Ќе бидам лојален граѓанин, против кого? Заради каква корист? Само би го нарекол тоа раката на државната мафија.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Јебем ти детство ако ти е животна желба да станиш алфа. Што генерации бевте бе

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Абе не од планина, може и од Марс некој да е симнат, али ако не му дадеш причина, нишо не ти праи ;)
Понекогаш исфрустриран човек може да нападне билокого за колку-толку да му се ублажи исфрустрираноста. Поготово исфрустриран човек со одвржани раце пред законот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па и ја не правев ништо освен што се возев по Партизанска и ме бркаа со сирени мислиш Осама Бин Ладен го здогледале. Се извадив од памет. Дали им беше финтава да се покажат пред женско или па личам на некоја забеготина од криминалец, никогаш нема да дознаам. Ама битно женски по Партизанска и копиљаци во парк ќе бркаат, а таму каде што треба да бркаат, не го прават тоа.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Па и ја не правев ништо освен што се возев по Партизанска и ме бркаа со сирени мислиш Осама Бин Ладен го здогледале. Се извадив од памет. Дали им беше финтава да се покажат пред женско или па личам на некоја забеготина од криминалец, никогаш нема да дознаам. Ама битно женски по Партизанска и копиљаци во парк ќе бркаат, а таму каде што треба да бркаат, не го прават тоа.
вака ус пат кога ќе наидам на некој твој пост читам ништо не ти е погодено.Тука те бркале алфи,на друго место колбасот бил крив,па некое друга тема ќе исериш како стеф ангел бил затуцан и глуп..и така

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Учам од тебе во филм и тв. Ајде сега прошетај негде и не ме ни читај ако не ти чинам.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Вообичајно е ова за Алфите.Веруј дека нема тука ништо за курчење и слично туку се работи за најнормална контрола.Бркаат они на места каде што обичните џандари неможат ни на сон да стапнат ама тие акции не се за во јавност.

macedonian.boy123-Ок е...знаеме дека татко ти работи во Алфите. :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Вообичајно е ова за Алфите.Веруј дека нема тука ништо за курчење и слично туку се работи за најнормална контрола.Бркаат они на места каде што обичните џандари неможат ни на сон да стапнат ама тие акции не се за во јавност.

macedonian.boy123-Ок е...знаеме дека татко ти работи во Алфите. :D
Ај ќе ти верувам :) Но мислам вака затоа што се на едни исти места ги гледам како се мотаат, а на некои места во живот ги немам видено :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ај ќе ти верувам :) Но мислам вака затоа што се на едни исти места ги гледам како се мотаат, а на некои места во живот ги немам видено :)
Има акции шо не се во јавност, ко на пример тоа со Мартин Нешковски

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Колку души се на број? Има некоја информација ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom