Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе ти легнат на картица, од НЛБ ти се јавуваат да те прашаат од каде ти се парите. Од Уни не се јавуваат. Тоа е разликата :)

Затоа ќе си отвориш манибукерс и сите исплати и уплати ќе фигурираат преку манибукерс.
У тој случај никој нема никогаш да те праша од кај ти се парите освен ако не повлечеш 5000 евра одеднаш :D

Затоа ќе си отвориш манибукерс и сите исплати и уплати ќе фигурираат преку манибукерс.
У тој случај никој нема никогаш да те праша од кај ти се парите освен ако не повлечеш 5000 евра одеднаш :D
Праша за картички па затоа реков дека од Уни се најдобри. Ако ме прашаше за манибукерс ќе му кажев дека нема врска од која банка, ама не ме праша :icon_lol:

Праша за картички па затоа реков дека од Уни се најдобри. Ако ме прашаше за манибукерс ќе му кажев дека нема врска од која банка, ама не ме праша :icon_lol:
Има врска, од ТТК е исклучена гејминг опцијата на moneybookers, неможе да се игра со нивна картица. Прашање до тие што имаат НЛБ картичка и прават депозит преку moneybookers, работи уште гејминг опцијата или не? Да знам дали да земам картица од таму или од Унибанка?

Ме интересира, дали сумата што ќе легне на сметка, на картица или што било, подлежи на некакво даночење, и дали треба да се пријави управа за јавни приходи, пошто и тоа спаѓа во приход. Не дека некој го сторил тоа али онака чисто информативно ме интересира.

Море мене ме интересира само ова ... на пример ке се регистрирам со виза електрон све тоа ... ке направам уплата ... и сега ако сакам WITHDRAW да направам ... дали парите ( ако се во евра на играта ) на картичката ке ми се префрлат како денари ???? или тоа треба да се регулира со "матичната" банка ? :))) благодарам однапред на одговорот :)))

A bet at home ? Искуства? Нема писма пасоши јавувања по телефон глупости?
Од bet-at-home имам исплатено два пати, еднаш преку moneybookers и еднаш преку девизна сметка на една од нашите банки. Тоа беше Декември 2008 година и ми дадоа само да пополнам изјава за потеклото на парите. Заокружив „од игри на среќа“ и до ден денес никој ништо не ме прашал ништо.
Има доста коментари на оваа тема, ние можеме да си ги даваме нашите мислења но, Законот си е Закон нели. Ако одиме по линијата на логиката, токаш нели е глупаво некој да не ти дозволува во државава да внесуваш девизен прилив, да ги трошиш во државава парите заработени од странство. Во секој случај повеќе искуства нема да ти бидат на одмет. Поздрав
--- надополнето: 26 март 2012 во 09:33 ---
Како денари ке ти стигнат :D
Во стопанска земаат 1% провизија за девизи и те прашуваат дали сакаш девизи или денари.
Во НЛБ не ти наплаќаат провизија ако им ги оставиш една седмица парите а потоа ги подигнеш. Ова е искуство од пред 2009 год.

Во стопанска земаат 1% провизија за девизи и те прашуваат дали сакаш девизи или денари.
Во НЛБ не ти наплаќаат провизија ако им ги оставиш една седмица парите а потоа ги подигнеш. Ова е искуство од пред 2009 год.

Нема врска ова за НЛБ можда тогаш било така ама сега ги подигаш од на бвин и за 2-3 дена ти се на картичка и одма можеш да ги извадиш без провизија

На BWIN има бонус овој месец.

На BWIN има бонус овој месец.
Има стално .. е сега имаш 2 вида на бонуси
1. 100% бонус на уплата до 30е
2. 15е бонус на 10е депозит + 25$ покер бонус .. преку реферал линк .. (пиши пп ако сакаш ваков бонус )

2. 15е бонус на 10е депозит + 25$ покер бонус .. преку реферал линк .. (пиши пп ако сакаш ваков бонус )

Овој бонус шо ми го пратија на мејл е само за овој месец, значи депозит од 10 евра, имаш бонус 10 евра. Иначе си имам јас акаунт : ).

Од bet-at-home имам исплатено два пати, еднаш преку moneybookers и еднаш преку девизна сметка на една од нашите банки. Тоа беше Декември 2008 година и ми дадоа само да пополнам изјава за потеклото на парите. Заокружив „од игри на среќа“ и до ден денес никој ништо не ме прашал ништо.
Има доста коментари на оваа тема, ние можеме да си ги даваме нашите мислења но, Законот си е Закон нели. Ако одиме по линијата на логиката, токаш нели е глупаво некој да не ти дозволува во државава да внесуваш девизен прилив, да ги трошиш во државава парите заработени од странство. Во секој случај повеќе искуства нема да ти бидат на одмет. Поздрав
--- надополнето: 26 март 2012 во 09:33 ---

е па одлично ... 1% шо ... не е многу ... да не зимаат само 10% е тоа не е за прифаќање :) ахаха

Mozes da otvoris smetka na neteller toa ti e isto kako moneybookers(internet banka) samo sto tuka ima edna prednost na neteller vo odnos na moneybookers a toa e sto izdavaat( ja prakjaat po posta) na svoite klienti mastercard bankomatska karticka koja e direktno povrzana so neteller account-ot,i nema vrska so smetkata so e otvorena vo nasive banki i moze da se vadat pari vo bilo koj bankomat so podrzuva mastercard sekade vo svetot,sekako zimaat odredena provizija no ne podlezi na danok od prosta pricina so eventualno zarabotenite pari od online oblozuvanje ne legnuvaat na smetka vo nasite banki...Problemot e so nesum siguren dali izdavaat takva karticka kaj nas,znam od skoro vreme izdavaat vo srbija i hrvatska...

Ако отворам акаунт сега на првата уплата ке ми дадат уште толку колку сум уплатил или како иде...
--- надополнето: 28 март 2012 во 14:26 ---
и имат ли некој услови за тај бонус или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom