Ќе погодеше Дрогба ако не ја закачеше Луиз после слободниот на Мата.Како бе не влезе тоа на Мата Ич нема срека човекот,и со Јунајтед требаше да даде гол од слободен и сега,2 екстра голови ке беа
Сите ко ќе отпадните така викате, и Јуве од тоа што играше во лигата еве гледам шампион стана.Подобро да не играте во ЛЕ отколку да играте. Или па да испаднете што побрзо. Ко прво приходот е мал, второ замарање за џабе, трето долги патувања на блиски исток..вака ќе си бидете сконцентрирани на лигата цела година. Нешто како Јуве сезонава.
Абе добро али има напредок у тимот нивни, да играа на уште едно натпреварување немаше ни втори да бидат. Одлична основа имаат сега за сега. Да не збориме плус за Англија каде што нема зимски паузи и има уште еден куп.Сите ко ќе отпадните така викате, и Јуве од тоа што играше во лигата еве гледам шампион стана.
Нема врска не збориме за Јуве, муабетот ми беше кај тоа се откажувале поради напорни патувања на Истокот, па Манчестер на кој исток отиде или комшиите ваши. Точно е дека не е баш исплатлива Лигава ама пак да се откажиш од ова а да одиш на некој смрден куп од тие вашите секоја година што ги земате и тоа не држи вода. Има многу незгодни противници, ако некогаш си изиграла спортска во четврток знаеш за што зборам.Абе добро али има напредок у тимот нивни, да играа на уште едно натпреварување немаше ни втори да бидат. Одлична основа имаат сега за сега. Да не збориме плус за Англија каде што нема зимски паузи и има уште еден куп.
Абе... Друго беше со Манчестер, тој под казна си играше таму зошто си испадна од ЛШ поштено. На Челзи им се заканува играње по групи и одење по Русии, Украини, Дагестани. Тоа ми беше муабетот. Ќе изгуби Челзи многу ко прво од ТВ правата, повеќе ќе испадне дека имаат трошок со патувањето отколку со победите таму.Нема врска не збориме за Јуве, муабетот ми беше кај тоа се откажувале поради напорни патувања на Истокот, па Манчестер на кој исток отиде или комшиите ваши. Точно е дека не е баш исплатлива Лигава ама пак да се откажиш од ова а да одиш на некој смрден куп од тие вашите секоја година што ги земате и тоа не држи вода. Има многу незгодни противници, ако некогаш си изиграла спортска во четврток знаеш за што зборам.