Мобилната единица ''Алфи'' клучна за јавниот ред и мир во Скопје

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Арачиново тие независна држава :D имам еднаш отидено со еден колега на татко ми кај него а он е шпонец можам да кажам дека сите те гледаат напреку кога одиш таму и зборуваш Македонски. Само се прашувам дали има некој тука од форумов кој бил во Арачиново :D ?
Да, и имам многу другари и познаници таму ( голман бев во фудбалска школа ) точно е дека се држат сите заедно и дека има поголеми животни и од зоолошка, али за волја на вистината има и многу добри деца. ( и едните и другите би дале се за тебе ако те засакаат ) и да Шкендија од Арачиново најдобар скор на домашни утакмици во регионов има ако ме сваќаш што сакам да ти кажам.

L

.Lost Angel.

Гостин
Знаев... :pos: а као предност е да имаш досие или... :vozbud: (шала нели)
Че да е така. :)
--- надополнето: 26 март 2012 во 01:27 ---
Да, и имам многу другари и познаници таму ( голман бев во фудбалска школа ) точно е дека се држат сите заедно и дека има поголеми животни и од зоолошка, али за волја на вистината има и многу добри деца. ( и едните и другите би дале се за тебе ако те засакаат ) и да Шкендија од Арачиново најдобар скор на домашни утакмици во регионов има ако ме сваќаш што сакам да ти кажам.
За кој си бранел ако си бранел за овие поголемиве би требало да те знам бидејќи бранев јас до пред некоја година. :D а инаку и јас имам играно против шкендија и против други Албански тимови.
--- надополнето: 26 март 2012 во 01:29 ---
Апсат ли на Џон Кенеди и сл.? Пошо другар што го знам кога се враќал дома некоја вечер двајца се тркале со коли и се пукале со пиштоли сред вожња.
Апсат секаде ако и е наредено :) кога и е наредено да апсат без разлика дали и е роднина ќе го уапсат иако се будали ама како она српсконо дружба си е дружба служба си е служба ;)

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Че да е така. :)
--- надополнето: 26 март 2012 во 01:27 ---

За кој си бранел ако си бранел за овие поголемиве би требало да те знам бидејќи бранев јас до пред некоја година. :D а инаку и јас имам играно против шкендија и против други Албански тимови.
--- надополнето: 26 март 2012 во 01:29 ---
Не, имаше школа приватна на помошниот терен добар мој куќен пријател ја држеше бранев таму, после се споија со клубот и не бранев скоро ич само на тренинзи идев. Ти зборам период од пред 5-6 години

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Не, имаше школа приватна на помошниот терен добар мој куќен пријател ја држеше бранев таму, после се споија со клубот и не бранев скоро ич само на тренинзи идев. Ти зборам период од пред 5-6 години
Ќе се премести темава во спорт кај и да е ;)

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Како и да е, ако не се алфите нема кој да влезе на тешко-достапните места. Сигурно не некој од џандарине што чекаат некој таксист да им купи сендвич од седмица и 2 литра кока кола.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Овие Алфиве супер си работат не дека татко ми работи ... него според тоа што слушам и тоа што гледам самиот гледам дека добро си ја вршат работат секоја чест се надевам дека ќе ми се исполни сонот да бидам еден ден дел од нив:P:D
Знае ли татко ти дека алфите дилаат дрога?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Браво, така нека продолжат.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Но некогаш и без причина "Млатат " некој,незнам дали е точно али имам слушнато.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom