O
Orion.
Гостин
Оваа информација е јавна, читни по нетов ќе ја најдешВо ред, ако е точна оваа информација, вакви работи не треба да се кажуваат јавно.
Оваа информација е јавна, читни по нетов ќе ја најдешВо ред, ако е точна оваа информација, вакви работи не треба да се кажуваат јавно.
Броеви од дилерчиња кои чисто случајно им се познати нивНе разбирам што има да ти чепкаат во мобилниот ? што би нашле таму ?
Пораки со некои си зборови како имаш некое парче или имаш од она хашишот или имаш некој јак тутунНе разбирам што има да ти чепкаат во мобилниот ? што би нашле таму ?
Или пак тоа...Пораки со некои си зборови како имаш некое парче или имаш од она хашишот или имаш некој јак тутун
Е воа е веќе ненормално, па ако ги знаат нека ги апсат нив и на крај краева што ако имам незначи дека соработувам со него може ми е само познаник, пријател или роднина да речеме.Броеви од дилерчиња кои чисто случајно им се познати нив
А ако со другари намерно се зафркаваме со тие зборови ? улава работа Инаку не ме чуди што ги имаат они броевите од тие дилери, не за друго туку јавна тајна е дека главниот извор на фалсификувани пари доаѓа од човек во Арачиново директно поврзан со полицијата. Он продава пр 500 фалсификат за 200 обични, тие што купиле ги апсат он недопрен си е и понатаму ..Пораки со некои си зборови како имаш некое парче или имаш од она хашишот или имаш некој јак тутун
Пак не е во ред.Оваа информација е јавна, читни по нетов ќе ја најдеш
Не гледам причина за такви заебанции..Е воа е веќе ненормално, па ако ги знаат нека ги апсат нив и на крај краева што ако имам незначи дека соработувам со него може ми е само познаник, пријател или роднина да речеме.
А ако со другари намерно се зафркаваме со тие зборови ? улава работа Инаку не ме чуди што ги имаат они броевите од тие дилери, не за друго туку јавна тајна е дека главниот извор на фалсификувани пари доаѓа од човек во Арачиново директно поврзан со полицијата. Он продава пр 500 фалсификат за 200 обични, тие што купиле ги апсат он недопрен си е и понатаму ..
Затоа постои оваа единица, да спровде поголеми акции, а не да ги фатат ради еден продаден фалсификат или џоинт и да седи у притвор 2 дена. Поентата е да ги фатат за поголема зделка, за да можат да ги тргнат од улици на подолго време...Е воа е веќе ненормално, па ако ги знаат нека ги апсат нив и на крај краева што ако имам незначи дека соработувам со него може ми е само познаник, пријател или роднина да речеме.
А ако со другари намерно се зафркаваме со тие зборови ? улава работа Инаку не ме чуди што ги имаат они броевите од тие дилери, не за друго туку јавна тајна е дека главниот извор на фалсификувани пари доаѓа од човек во Арачиново директно поврзан со полицијата. Он продава пр 500 фалсификат за 200 обични, тие што купиле ги апсат он недопрен си е и понатаму ..
Арачиново тие независна држава имам еднаш отидено со еден колега на татко ми кај него а он е шпонец можам да кажам дека сите те гледаат напреку кога одиш таму и зборуваш Македонски. Само се прашувам дали има некој тука од форумов кој бил во Арачиново ?Е воа е веќе ненормално, па ако ги знаат нека ги апсат нив и на крај краева што ако имам незначи дека соработувам со него може ми е само познаник, пријател или роднина да речеме.
А зашо не би било во ред? Логично е да се знае кои акции ги имаат спроведено, тоа мора да иде јавно, да се знае за што се платени...Пак не е во ред.
Значи тогаш уставот не ни е валиден, си пишува во него “Република Македонија е независна, суверена и самостојна држава“ инаку да јасно ми е дека е исто како одделна држава барем од она што го имам слушнато.. сами си прават контрола сами си имаат “шерифи“ за ред и мир влез/излез. Чисто сумњам искрено дека воопшто полиција влегува таму денесАрачиново тие независна држава имам еднаш отидено со еден колега на татко ми кај него а он е шпонец можам да кажам дека сите те гледаат напреку кога одиш таму и зборуваш Македонски. Само се прашувам дали има некој тука од форумов кој бил во Арачиново ?
Прашај го татко ти како стигнал до таму,ама стварно,и пиши ни.Овие Алфиве супер си работат не дека татко ми работи ... него според тоа што слушам и тоа што гледам самиот гледам дека добро си ја вршат работат секоја чест се надевам дека ќе ми се исполни сонот да бидам еден ден дел од нив
Нормално е да се знае кои акции ги имаат спроведено против криминалци, дилери, шверцери, измамници, педофили, манијаци, ама не е во ред да знаат за терористи, сепак докторината на тероризмот е враќање на противникот, така Алфите се поизложени на опасност од одмазда за разлика од овие погоре што ги набројав.А зашо не би било во ред? Логично е да се знае кои акции ги имаат спроведено, тоа мора да иде јавно, да се знае за што се платени...