Мобилната единица ''Алфи'' клучна за јавниот ред и мир во Скопје

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
М

Мартин`

Гостин
Броеви од дилерчиња кои чисто случајно им се познати нив:cautious:
Е воа е веќе ненормално, па ако ги знаат нека ги апсат нив и на крај краева што ако имам незначи дека соработувам со него може ми е само познаник, пријател или роднина да речеме.

Пораки со некои си зборови како имаш некое парче или имаш од она хашишот или имаш некој јак тутун :D
А ако со другари намерно се зафркаваме со тие зборови ? улава работа :pos: Инаку не ме чуди што ги имаат они броевите од тие дилери, не за друго туку јавна тајна е дека главниот извор на фалсификувани пари доаѓа од човек во Арачиново директно поврзан со полицијата. Он продава пр 500 фалсификат за 200 обични, тие што купиле ги апсат он недопрен си е и понатаму ..

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Е воа е веќе ненормално, па ако ги знаат нека ги апсат нив и на крај краева што ако имам незначи дека соработувам со него може ми е само познаник, пријател или роднина да речеме.

А ако со другари намерно се зафркаваме со тие зборови ? улава работа :pos: Инаку не ме чуди што ги имаат они броевите од тие дилери, не за друго туку јавна тајна е дека главниот извор на фалсификувани пари доаѓа од човек во Арачиново директно поврзан со полицијата. Он продава пр 500 фалсификат за 200 обични, тие што купиле ги апсат он недопрен си е и понатаму ..
Не гледам причина за такви заебанции..

така е тоа,нека ги апсат...ти мислиш он сам,станува сабајле,еј оној од преко пута продава дрога,сеа ќе идам да го апсам...процедури се тоа,башка повеќето соработуваат.

ако ти е само познаник нема да го прашуваш дали има тазе роба:cautious:

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285

Затоа постои оваа единица, да спровде поголеми акции, а не да ги фатат ради еден продаден фалсификат или џоинт и да седи у притвор 2 дена. Поентата е да ги фатат за поголема зделка, за да можат да ги тргнат од улици на подолго време...

L

.Lost Angel.

Гостин

Арачиново тие независна држава :D имам еднаш отидено со еден колега на татко ми кај него а он е шпонец можам да кажам дека сите те гледаат напреку кога одиш таму и зборуваш Македонски. Само се прашувам дали има некој тука од форумов кој бил во Арачиново :D ?

L

.Lost Angel.

Гостин
Овие Алфиве супер си работат не дека татко ми работи ... него според тоа што слушам и тоа што гледам самиот гледам дека добро си ја вршат работат секоја чест се надевам дека ќе ми се исполни сонот да бидам еден ден дел од нив:P:D

М

Мартин`

Гостин
Арачиново тие независна држава :D имам еднаш отидено со еден колега на татко ми кај него а он е шпонец можам да кажам дека сите те гледаат напреку кога одиш таму и зборуваш Македонски. Само се прашувам дали има некој тука од форумов кој бил во Арачиново :D ?
Значи тогаш уставот не ни е валиден, си пишува во него “Република Македонија е независна, суверена и самостојна држава“ инаку да јасно ми е дека е исто како одделна држава барем од она што го имам слушнато.. сами си прават контрола сами си имаат “шерифи“ за ред и мир влез/излез. Чисто сумњам искрено дека воопшто полиција влегува таму денес :D

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Овие Алфиве супер си работат не дека татко ми работи ... него според тоа што слушам и тоа што гледам самиот гледам дека добро си ја вршат работат секоја чест се надевам дека ќе ми се исполни сонот да бидам еден ден дел од нив:P:D
Прашај го татко ти како стигнал до таму,ама стварно,и пиши ни.

Може ?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
А зашо не би било во ред? Логично е да се знае кои акции ги имаат спроведено, тоа мора да иде јавно, да се знае за што се платени...
Нормално е да се знае кои акции ги имаат спроведено против криминалци, дилери, шверцери, измамници, педофили, манијаци, ама не е во ред да знаат за терористи, сепак докторината на тероризмот е враќање на противникот, така Алфите се поизложени на опасност од одмазда за разлика од овие погоре што ги набројав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom