Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ах таа лева страна, то сакатото Сакатомо!
Единствено ми е жал за дечината Оби и Поли жално е, ги фаќа носталгија/депресија и сл... во ваков тим....
Од старциве ми е жал за Маикон (иако центаршут има на пионер ама ајт, ЅВЕР Е! )
Жулио Цезар, арно не те расплакаја по 3 пат овие од Интер, пи*е то стопанкино да му го ебам јас,колку пати само ги спаси од пораз друже!
Нижат порази ако ако убо е ...... алал да му е ..... Раниери тинкер, ебати тинкерот, да аплицирам јас за тренер олку порази немаше да имам! :mad:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701

Предмалце другарче сликаше од Скај Италија... се смее идиотот. :facepalm:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Киелини е грд, мрсен , кретен, морон, идиот, носле, ружен, фрик, куртон, пичка, плачко, деген, пинокио, наказа... (сеа за сеа овие зборови ми паднаа на памет).
За утакмицава, заслужена победа за Јуве, и добро е што тепаа, нека има борба за титулата во Италија до последно коло, ние бевме добри у прво али у второ ни се деси синдромот Раниери а и одбраната потфрли, неможеа онака сам да го остават Касерес. Честито нека им е на Јувенташите.

П.с. Некој да ми даде потврда за информацијана што ја кажа коментаторон дека Бранка го договорил Исла? ако е така има палец горе од мене Бранка.
Исла и Лавеци се договорени веќе, исто како што Касано купи куќа во Милано, а Мурињо ги запишал пак децата во школо во Милано...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Исла и Лавеци се договорени веќе, исто како што Касано купи куќа во Милано, а Мурињо ги запишал пак децата во школо во Милано...
Според новите информации,новиот Виери ке пристигне во Интер(така наречен голгетерот Фичоо :pos:)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Аман нека заврши што побрзо сезонава.... По очајни никош не сме биле :(

Честитки до младите Интераши за освоената титула...единствена светла точка сезонава (y)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Аман нека заврши што побрзо сезонава.... По очајни никош не сме биле :(

Честитки до младите Интераши за освоената титула...единствена светла точка сезонава (y)

Овие по примен гол и црвен картон не паднаа психички во ни еден момент. Можно е најдоброто нешто што ќе излезе од тимот да биде тренерот....

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Овие по примен гол и црвен картон не паднаа психички во ни еден момент. Можно е најдоброто нешто што ќе излезе од тимот да биде тренерот....
Башка има фаца да го води Интер...додека овај Ранко ни фаца нема :facepalm:

Мурињо стил :LOL:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Човекот ми остави голем впечаток, со емоции ја води екипата. Згора на тоа, да направиш екипа од 18 годишни деца да игра зрело и одговорно не е мала работа. Ако земеме саглам тренер не е лошо да го стават да биде помошник, мислам дека има материјал во него.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Искрено типов позитивно изненади со малсдинциве, кога го видов летово мислев ќе се изгуби, ама добар е добар.
Следното коло време е да ги видиме Беса,Крисетиг, Жуан во прв состав.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
"We're reborn like Conte's hair, you're dying out like Cambiasso's."

True story... немат бегање :cenzura:

или...

--- надополнето: 26 март 2012 во 01:17 ---
Искрено типов позитивно изненади со малсдинциве, кога го видов летово мислев ќе се изгуби, ама добар е добар.
Следното коло време е да ги видиме Беса,Крисетиг, Жуан во прв состав.
И јас сум за да се испробаат младинциве во прв тим, поготово сега кога немат за што да се бориме.... посебно ме интересира што играч е овај Беса :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Рано им е, и подобро е да ги уфрлаат по 10-15 минути понатаму, кога тимот ќе игра добро, отколку да се фрлат во овој хаос кога за секоја грешка се фрлаат дрва и камења. Децата се добри ќе ги биде, ама мислам дека во моментов најдобро им е на оние кои се настрана од хаосот. Кутињо на пример, that lucky bastard...

Kajgana Shop

На врв Bottom