Обама со предупредување до Северна Кореа

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
T

Tetro

Гостин
Aмериканскиот претседател Барак Обама ја предупреди Северна Кореа дека нема да постигне ништо со закани и провокации. Изјавата на Обама доаѓа додека Северна Кореа се подготвува да лансира ракета со долг отстрел, за која земјата тврди дека е сателит.
Обама во Сеул се сретна со претседателот на Јужна Кореа Ли Мјунг-бак на самитот за нуклеарна безбедност.

be_nice_300.jpg

http://www.makdenes.org/archive/news/20120325/428/428.html?id=24526774

Шлакнати се овие од Северна, не им е тешко да го стиснат црвеното копче.

Поарно ракета од оние ненормалнине али они на нас не маваат секако ,отколку америчка демократија да ми спроведат

Дај бе боже некоја климатска промена,срамни ги овие америве со земја,преку к*р ми се секаде го бутаат носот.

До кога американциве че се замислуваат светски џандари

Поарно ракета од оние ненормалнине али они на нас не маваат секако ,отколку америчка демократија да ми спроведат

ХАХАХАХАХАХАХАХА ме насмеа, па друже што мислиш што е ова што ни е денес го живееме?!? Не е американски експеримент/демократија?!? Тој охридски рамковен договор што мислиш поради чиво притискање се потпиша?

Не можам да одберам што е поглупаво. Малото дебело диктаторче од Северна Кореја или Обама и Америте што секаде сакаат да го пикаат носот.

Долу НАТО!!!
Долу САД!!!
Долу Нов светски поредок!!!

Северна Кореjа има право да лансира сателити и да произведува струја од нуклеарни централи.
Добро де, никој не им го оспорува тоа право. :)

Ова не е Либија. Нема заебавање со Северна Кореа.

Добро де, никој не им го оспорува тоа право. :)
Америте го оспоруваат. Тоа што се плашат дека ракетата е проба за нуклеарка, не им дава право да се закануваат на Корејците за да не лансираат сателит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom