Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
„Нема да биде лесно против Јувентус. Оваа година имаме проблем против малите екипи.“ - Марко Матераци.

Е дали е точно дека ова го изјавил или само некој си го пишал незнам но ако е имам еден коментар краток за него...
- KOMISCH !!!

„Нема да биде лесно против Јувентус. Оваа година имаме проблем против малите екипи.“ - Марко Матераци.

Е дали е точно дека ова го изјавил или само некој си го пишал незнам но ако е имам еден коментар краток за него...
- KOMISCH !!!

Ете по тоа се познава колку бил "ГОЛЕМ" како фудбалер. До вчера што се викаше играше со играчи на Јувентус за Италија, и се радуваше со нив сега ги омаловажува нив и нивниот клуб. Јас не сум видел некој од нашиве играчи на Јувентус да каже нешто лошо за Интер или за неговите играчи. Матераци е ај да не кажам каков човек доволно е ова :гомце: и тоа го докажал повеќе пати на терен како и надвор од него. Матераци може само фановите на Интер да го поштуваат, но од другите клубови и целокупната јавност тој е само едно :гомце:. Секоја чест за Занети и Цесар само тие ги поштувам од Интер.

П.С. Вечер нека победи подобриот ( Јуве се надевам :icon_lol: )

Ајдее МАТРИ.... Вечерва!!!!​
+ Вучко ни е во форма , средниот ред е таму Видал Пирло Маркизио , одбраната ОК...​
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! ФОРЗА ЈУВЕНТУС ...​

Барзаљи ис бек!

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone

- KOMISCH !!!

Оваа мала екипа има 15 бода предност пред неговиот тим,овој мал тим има 29 или 27 скудета како што сакаат они,еве и 27 пак ќе им требаат децении да не стигнат,20-то скудето е освоено 1986 година ако не се лажам,они уште немаат ни 20 скудето а 2012 сме,се гледа кој е мал. Човек што треба да биде пример,легенда на Интер да изјавува вака,покажува колку е мал како човек.

Оваа мала екипа има 50 победи во Торино наспрема 10 на Интер,поздрав.

405187_275020952572286_113946692013047_639000_591219644_n.jpg

Оваа мала екипа има 15 бода предност пред неговиот тим,овој мал тим има 29 или 27 скудета како што сакаат они,еве и 27 пак ќе им требаат децении да не стигнат,20-то скудето е освоено 1986 година ако не се лажам,они уште немаат ни 20 скудето а 2012 сме,се гледа кој е мал. Човек што треба да биде пример,легенда на Интер да изјавува вака,покажува колку е мал како човек.

Оваа мала екипа има 50 победи во Торино наспрема 10 на Интер,поздрав.

Прегледај го приврзокот 41321

Дали воопшто се замараш да се расправаш на оваа тема?

патем http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=87705

Ептен ме интересира како ќе се развива кариерата на дечково (нешто како Паскато годинава)
пред некоја сезона беше феноменален на летните припреми, ако добро ме служи италијанскиот и гуглоанглискиот тогаш си имал мака со повреди

Дали воопшто се замараш да се расправаш на оваа тема?

патем http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=87705

Ептен ме интересира како ќе се развива кариерата на дечково (нешто како Паскато годинава)
пред некоја сезона беше феноменален на летните припреми, ако добро ме служи италијанскиот и гуглоанглискиот тогаш си имал мака со повреди

Се дур не добие шанса у прв тим џабе праиме муабет колку и да е талентиран,само ако добие вистинска шанса како Киелини и Маркизио кои патем имаа среќа пошто Јуве тогаш беше у хаос па беше приморан да игра со млади играчи кои имаат потенцијал,Пасквато беше најбољи на подготовките сеа го нема нигде во Лече или кај беше. сите овие Буи,Апелт сеа и Погба ако дојде мора да им се даде шанса ,до тогаш ќе се палиме само колку се талентирани, ги даваат на позајмици или 50/50

Даваа снимки стари од дреби утакмици се потсетив на Турам играчиште

Составот за вечер...бомбона....
-------------Буфон
Касерес Барзаљи Келини Де Чеље
Пепе --Пирло --Видал---- Маркизио
-------Матри ------Вучко

19:55 - Formazioni ufficiali:

JUVENTUS (4-3-3): Buffon, Caceres, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.
A disposizione: Storari, Bonucci, Padoin, Marrone, Borriello, Del Piero, Quagliarella.
All. Conte
INTER (4-4-2): Julio Cesar, Maicon, Samuel, Lucio, Nagatomo, Zanetti, Poli, Stankovic, Obi, Forlan, Milito.
A disposizione: Castellazzi, Ranocchia, Chivu, Faraoni, Guarin, Cambiasso, Pazzini.

:love:ФОРЗА ЈУВЕНТУС:love:

супер состав(според ростерот),пошто лихтштајнер ништо посебно не правеше последно време освен трчањето,тука е секогаш спремниот касерес да ја замени најмалку таа улога

ако не му оди на матри или вучко одма во игра уште 46та минута дел пиеро и ква,па нека биде што биде,само онај трупецот да не добие шанса во нападот,не знам кој му дава шанса и како резерва,ноќна мора ќе ми биде ако одново добие шанса :facepalm:

Фала ти Телма,што ја пропуштивме кореографијата :facepalm: ...цареви сте :tapp:

под итно Вучко - аут,Дел Пиеро - ИН.........црногорецот не е за фудбал вечерва,успева да ја уништи целосно играта,се прашувам за кого игра вечерва :facepalm:

под итно Вучко - аут,Дел Пиеро - ИН.........црногорецот не е за фудбал вечерва,успева да ја уништи целосно играта,се прашувам за кого игра вечерва :facepalm:
пуштен муе маикон фластер затоа неможи да игра вечерва

Буфон ако не беше... ќе го јадевме. Касерес одличен вечерва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom