- Член од
- 20 ноември 2010
- Мислења
- 738
- Поени од реакции
- 749
Ја обожавам. Девојкава има вистински талент за пеење. Сите нејзини песни ме релаксираат максимално.
Ај излези на воздух или замиј се.Само што сфатив дека почетокот на Born To Die ми е премноогу сличен на почетокот на Russian Roulette од Rihanna И натаму во текот на песната ми има некој нишка на сличност.
Која бавна мелодија,кој покер фејс кои тинејџерки,која црна депресија ??бавна мелодија + поукер фејс + тинејџерки што се соживуваат со "депресијата" на оваа (иако повеќето појма немаат што уствари се зборе у песната) = профит.
Ништо повеќе од фејкер.
Неќам да се правам паметен туку си го кажувам искрено моето мислење. Тие песни ти што ги кажа и се едни од по популарните и секако по таа логика тие треба да се и подобрите.Која бавна мелодија,кој покер фејс кои тинејџерки,која црна депресија ??
15 песни има на албумот ти ако си слушнал повеќе од две,итоа погодувам Борн ту дај и Видео гејмс еве на. Поим немаш што зборуваш.
Фејкер велиш Девојката има повеќе оригиналност од цела женска естрада во моментов.
Ама ај те сфаќам,си наслушнал нешто,сакаш да се направиш паметен,да изедеш гомна а всушност излегуваш музички неедуциран и со никаков слух.
Нема врска дека се најдобри тие, едноставно, за нив има направено спотови и се најпопуларни, а video games мене ми е најдосадна од целиот албум.Неќам да се правам паметен туку си го кажувам искрено моето мислење. Тие песни ти што ги кажа и се едни од по популарните и секако по таа логика тие треба да се и подобрите.
За музички неедуциран немој да ми правиш муабет, затоа што тоа јас тоа што го слушам оние што навистина се разбираат од музика нема да кажат дека е лошо.
Лана дел Реј можеби ви е нешто различно од другите поп пејачки но мене ми е исти кур затоа што едноставно таа пее поп. Па дури коа прочитав дека Елвис и Курт имале влијание врз неа
И нема потреба со навреди. Секој си кажува мислење.
Ај ти, како голем нејзин фан, кажи каква е таа музика што ја пее? Еве мене највеќе на поп ми личи. На рок/метал слабо ми фаќа уво, а и од рап е далеку...тоа што го пее е се, само поп не е.
А бе нека биде и поп музика.И Лана дел реј тоа што го пее е се, само поп не е.