Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Јас не знам зошто па вас србите ве тинтраат толку...Вие сте бетер од шпонцине.. -.-Од кај па македонци у Љубодраг, сигурно за да се вработат се пишале така,
Јас не знам зошто па вас србите ве тинтраат толку...Вие сте бетер од шпонцине.. -.-Од кај па македонци у Љубодраг, сигурно за да се вработат се пишале така,
Изгледа Зоран Божиновски испадна во право овој пат. На вести на Алфа потврдија дека овој Харис пушката ја одзел од полицајци, кои наводно биле дисциплински казнети. Ја тоа одма че го избркам од работа.Божиновски од негови извори вели дека Харис немал автоматска пушка, туку им ја одзел на полицајци од полициско комбе на ул. Јајце / Гази Баба (на тв ги даваа неговите баба и дедо со кои живеел, и кои изјавија дека нервозен влегол дома, ја зел автоматската и излегол...) Ако пушката била негова, а полицајците постапиле по процедура, зошто на местото на настанот излегол Камчев, шефот на Внатрешна контрола, прашува тој.
Веројатно е босанец. Барем по името. А и во Хиподром и Маџари нема АљбанциА овој Харис Беќири што излезе денес на rampage меѓу каурите со калашников, тоа вероватно не е ништо за разлика од страшниот македонски национализам.
more eden kol vo gas na toj bosanecot da ne mi tekne drug pat ni da pomisliВеројатно е босанец. Барем по името. А и во Хиподром и Маџари нема Аљбанци
Татко му е Албанец, мајка му Босанка.Веројатно е босанец. Барем по името. А и во Хиподром и Маџари нема Аљбанци
kratko receno kuceТатко му е Албанец, мајка му Босанка.
Ти дадов одличен предлог како да дојдеш до одговор на твоето прашање „каде е МВР“?Џабе се трудиш брат, овде изгледа живее таква стока што и со ќутек не се учи.... па по ѓаволите никој не им вика да се однесуваат силеџиски како нив туку со сите расположливи средства кои ги налага нормален човечки разум да се одбранат од напаста на шипттарскиот фашизам, а тие се уплашиле толку што и едно мислење им е страв на интернет да напишат. Јас стварно не знам дали дел од Македонците се толку исплашени и кукавици или се испрани од некои либерални пропаганди па веруваат во приказни за мали деца за љубов и соживот кога пред очи им се случуваат вакви средновековни глупости. Која е причинита за ова примитивно и насилничко однесување на рамковци мене воопшто не ме интересира немам намера да им правам психо анализи или политички да ги разглабам, се што знам е дека тоа се случува со децении веќе и секоја година е се полошо и дека е крајно време да им се стави... крај.
Веројатно е босанец. Барем по името. А и во Хиподром и Маџари нема Аљбанци
Ким Мехмети :
...''ДУИ (јас викам не само тие, туку и многу други кај нас) заборава нешто многу елементарно.НАТО не ти ги решава внатрешните проблеми.Турција и Хелласс се во НАТО веќе 30,40 години, но уште во нив постојат сите етнички проблеми.НАТО не им ги решава тие проблеми.Тука само го залажуваат народот.Ние од утре да бидеме членка на НАТО, повторно ќе се тепаме по автобуси.
Политиката кај нас е многу едноставна.Луѓето од ДУИ немаат поразлично мислење од мене во однос на ДПМНЕ, но знаете што нив ги разликува?
Тоа што по секоја цена сакаат да дојдат на власт.Истото важи и за македонските политички партии.Во Македонија партиите се борат за власт, а не за држава.Нив ги интересира само власта и личната корист.И затоа имаме граѓани кои се сопственост на владите, а не на државата.Тие не се државотворни народи, туку владини народи.Во Македонија не се приватизира само имотот, туку и граѓаните кои станаа сопственост на партии''.
Јас не знам зошто па вас србите ве тинтраат толку...Вие сте бетер од шпонцине.. -.-
Пријателе,јас кажувам вистини..Ако тебе те гаѓаат тие вистини,тогаш што можам да направам за да ти помогнам?Да лажам?Само затоа што не ги симпатизирам србите,не значи дека ги симпатизирам Албанците..Не ме интересира кај би поминал поубаво,јас сум Македонец,а Македонците никому зло не сториле,и би требало секаде да се добредојдени....Кој им мисли лошо пред се со господ ќе си има работа..<Памти тоа.
Значи ти подобро би поминал како Македонец во Косово одколку во Србија,или во Арачиново одколку во Љубодраг..
Немојте вакви муабети жити се,знам ја дека е модерно(патриотски) да се плука по србите и бугарите,да се величаат турците и да се дрка на александар, ама имајте усул малку мме, а и не е лошо чат-пат мозок да се уклучи, не само да се тера мода.
Сами против сите !!!!Пријателе,јас кажувам вистини..Ако тебе те гаѓаат тие вистини,тогаш што можам да направам за да ти помогнам?Да лажам?Само затоа што не ги симпатизирам србите,не значи дека ги симпатизирам Албанците..Не ме интересира кај би поминал поубаво,јас сум Македонец,а Македонците никому зло не сториле,и би требало секаде да се добредојдени....Кој им мисли лошо пред се со господ ќе си има работа..<Памти тоа.
Кој величи турци?Кој дрка на александар?Ти правиш тоа? О_О
Крајно,те разбирам што сакаш да кажеш..Ама кога србите(и не само тие) ќе не сметаат за пријател и сојузник,а не подлизурковци од некоја "нивна бивша покраина",кои што имаат проблем со говорната маната,тогаш можеби ќе имаме усул..Јасен сум?Или треба да лажам за да ти биде подобро?
И што ти е па на тебе проблемот?Немаш доверба во својот народ,па бараш друг народ за во случај некој да те удри да има кај да избегаш?Што е проблемот?
Ставени сме во тесно(ние овца покрај четири волци)..Сме наоѓале излез секогаш,ќе најдеме и сега..Господ не тестира,тој не сака луѓе што се откажуваат.
Колку повеќе го читам Дарданија толку повеќе мислам дека е ретардиран.