M
Moon Child
Гостин
Колку пари е тоа и каде можам да го најдам ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку пари е тоа и каде можам да го најдам ?![]()
И кај мене, и поради тоа повраќа често, особено откако почна да се митари. И порано му се случуваше да поврати, ама сега на секои 2 дена, и тоа цела храна ја повраќа во зрнцаhttp://www.furminator.com/deshedding-tools/cats/long-hair-large-cat-deshedding-tool
Еве на официјалната страна колку е.. Ама стварно вреди, не сум зажалила за парите, порано ги голташе влакната и му правеа проблеми, сега мака нема ни он ни ние.![]()
И кај мене, и поради тоа повраќа често, особено откако почна да се митари. И порано му се случуваше да поврати, ама сега на секои 2 дена, и тоа цела храна ја повраќа во зрнца
Туку, дали и твојот мачор е опседнат со чистота? Кај мене нон стоп се мие, педантерија на ниво, па затоа те прашувам да не им е некаква особина на таа раса![]()
Да и особено под вратот тие влакна. Кога и да му е убаво, особено кога го чешлам, веднаш почнува да ги лиже тие влакна и целите му се пожолтениЗатоа обавезно да му земеш Фурминатор, кај мене не повратил откако го купив.. Има и пасти за разградување на влакна ама кај мојот не помогнаа многу.
Нон стоп се лиже, дури и паднато влакно ако види на земја ќе оди и ќе го голтне, ненормален![]()
Ако се потрудиш и најдеш некој што чува вакво чудо и го замолиш учтиво да ти даде или продаде, верувај дека ќе ти се исплатиЈас мислам дека во Македонијава е полесно да најдеш Руска плава него оваа.