Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Во вторникот се возев во 57, во него како и обично гужва со многу баби и дедовци и од Чаир до Бутел се подиспразни прилично амааа во меѓувреме се качуваат неколку шиптарчиња(гајле ми е така ги викам) и почнуваат да прават галама позади.Пошто ептен станаа гласни се свртев позади да видам што се случува и коа гледам еден од нив земал малечко пиштолче(се виде дека е играчка) и демек пука накај нас(постариве сите беа напред) со пиштолчето вперено во нас.Лелееее мајкооо попонижувачка слика немам видено и тоа што сите се направија дека не ги гледаат.Жалнооо!!!!!
Е добро де, и јас кога бев мал, негде 3то, 4то одделение, кога ќе видев була или некој со албанско кече и албанска фаца и јас се замислував дека ги стрелам, плус имав и пластичен нож со мене и се замислувам како колам Албанци. Па еве денес не сум воен злосторник, ни пукам, ни колам Албанци. Дајте ве молам, со овие глупи постови.
--- надополнето: 22 март 2012 во 23:49 ---
Во вторникот се возев во 57, во него како и обично гужва со многу баби и дедовци и од Чаир до Бутел се подиспразни прилично амааа во меѓувреме се качуваат неколку шиптарчиња(гајле ми е така ги викам) и почнуваат да прават галама позади.Пошто ептен станаа гласни се свртев позади да видам што се случува и коа гледам еден од нив земал малечко пиштолче(се виде дека е играчка) и демек пука накај нас(постариве сите беа напред) со пиштолчето вперено во нас.Лелееее мајкооо попонижувачка слика немам видено и тоа што сите се направија дека не ги гледаат.Жалнооо!!!!!
Е добро де, и јас кога бев мал, негде 3то, 4то одделение, кога ќе видев була или некој со албанско кече и албанска фаца и јас се замислував дека ги стрелам, плус имав и пластичен нож со мене и се замислувам како колам Албанци. Па еве денес не сум воен злосторник, ни пукам, ни колам Албанци. Дајте ве молам, со овие глупи постови.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
--- надополнето: 22 март 2012 во 23:49 ---

А ти значи каква глупа споредба направи ...Каква врска имаш ти што си правел коа си бил дете со ова што јас го пишав.Овие не беа деца 3то,4 то туку имаа 17-18 сигурно.Баш тие што ги прават глупостине по автобуси и сигурно да начекаа некоја жртва што ќе реагираше во автобусот(нормално послаба од нив) ќе имаше и индицент.Или си наивен или ги браниш...Стварно не знам која е смислава на твојов коментар.Нема везе слободно пишувај си!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Во скопската населба Хиподром на ул. Пехчевска, 55 минути по полноќ Х.Б. 20- годишен од Скопје со автоматска пушка пукал неконтролирано при што три лица се повредени во две патнички возила „Голф“ и „Рено лагуна“.
Во „голфот“ биле две лица и тоа Б.Н. (29) и неговата девојка К.Н. (22) двајцата од Скопје, кои биле пренесени во Градската болница - Скопје каде им се констатирани телесни повреди нанесени од скршеното стакло на автомобилот од испуканите проектили.
Сторителот Х.Б. продолжил и понатаму да се движи и да пука со автоматската пушка, при што потоа погодил автомобил „Рено лагуна“. Од скршеното стакло на „лагуната“ се здобил со повреди во пределот на главата Г.У (22) од Скопје.
Од МВР информираат дека Х.Б. не застанал и повторно продолжил да се движи и да пука.
По преземените мерки полицијата околу 01.20 часот го уапсила.
Изршен е увид и се работи на целосно расчистување на случајот, по што ќе следува соодветен поднесок против Х.Б..

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Koj kako zasto? Pricina? Pijan? Lud?

T

Tetro

Гостин
Утрово, на релација с.Романовце - Куманово, во автобус на Глобус Турист, тројца ученици од албанска националност го нападнале 18 годишниот Ј.М од с. Романовце, и му нанеле видливи повреди.
Автобусот во кој се случил инцидентот, превезувал ученици до нивните училишта.
Полицијата презема мерки за расчистување на случајот.

http://press24.mk/story/makedonija/krimi/ushte-edna-zhrtva-na-krvavite-incidenti-niz-makedonija

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Treba da se utvrdi. Vo sekoj slucaj televizijata i internetot deluva vlijae pa lugeto sto gledaat toa i pravat.

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
Не бе. Скроз рационално. Маченик е.
Алах на мачениците кои убиваат каури им дава по 72 девици во џенетот.
Само некажува дали се машки или зенски :) Мала шала без навреда за верниците на форумов. А незнам точно но мислам дека Куранот вика дека секој кој ќе се жртвува за исламот а не кој ќе убива е маченик.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.997
Поени од реакции
83.375
...А незнам точно но мислам дека Куранот вика дека секој кој ќе се жртвува за исламот а не кој ќе убива е маченик.
Ах, немој сеа ти да им комплицираш. Они си знаат: уби каура=џенет+вирџинс.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Утрово, на релација с.Романовце - Куманово, во автобус на Глобус Турист, тројца ученици од албанска националност го нападнале 18 годишниот Ј.М од с. Романовце, и му нанеле видливи повреди.
Автобусот во кој се случил инцидентот, превезувал ученици до нивните училишта.
Полицијата презема мерки за расчистување на случајот.

http://press24.mk/story/makedonija/krimi/ushte-edna-zhrtva-na-krvavite-incidenti-niz-makedonija
Сега србите-македонците од Љубодрад се среќни , им успеа да прошират инциденти и во нивниот крај , со каменувањето на автобусот со кој се превезуваа ученици албанци , неколкумина добија исекотини по лицето.

Акција - реакција.

Акција од македонците , реакција од албанците.

Ја научија формулата македонците , секогаш кога ќе им затреба да има инциденти , ќе вршат еден озбилен напад ... и еве каос.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom