До и Од модераторот на подфорум Религија

factotum

конвертит
Член од
3 јануари 2012
Мислења
121
Поени од реакции
38
Има доволно теми каде можеш да ги критикуваш најзастапените.
А да отвораш нови теми за помалку познати религии можеш во секое време. Но да отвораш содржајни теми, а не безвезален пост за некоја твоја моментална мисла што ти прелетала, тоа не е тема.
ОК шефе! Ме фати жиф дека сакам малку да пецкам.....:)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Care nekoe,da se otvori tema za Spiros da si pisuva tamu za "sovrsenata mudrost vo nego" da ne ne gnjavi so istoto po sekoja tema ?
Таман работа за секој член кој не му одговара на некој да отвараме тема само за него ..
Шо викаш и за тебе една тема каде ќе си ги постираш километражните цитати со извор само за тебе познат .. :)

Туку Спирос незнам која религија е, на секој пост ви изразува Љубов :) толку ли ви смета ... арен си е чоекот малце да ве посипе со позитивна енергија покрај толку препукувања :)

Член од
20 март 2012
Мислења
48
Поени од реакции
14
Членот Hello Kitty користи навредливи називи, не знам како се правилата на форумот но мислам дека навреди не се дозволени, ако може да реагира некој...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.021
Поени од реакции
83.431
Членот Hello Kitty користи навредливи називи, не знам како се правилата на форумот но мислам дека навреди не се дозволени, ако може да реагира некој...
Ако имало навистина такво нешто, ќе реагираат немај гајле. Ако не....
...

tesko na sekoj onoj koj se potsmeva i koj kleveti(104, 1>)

.....

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.021
Поени од реакции
83.431
:vozbud: Што сакаш да кажеш со ова?
Сакам да кажам дека модераторот обично е благонаклон кон Муслиманите и дека ако имало потреба верувај ќе изреагирал.

Инаку ако сум навредил Муслиман, тоа барем вие Муслиманите од Македонија лесно го решавате. Отиди до најблиската црква и запали ја. Така ќе се одмаздиш за навредата и ќе направиш добро дело за Исламот.

Член од
20 март 2012
Мислења
48
Поени од реакции
14
Тој цитираше стих, како што и во стариот завет ќе најдеш како Бог се заканува на паганите, има потреба да ти цитирам? Што сега тогаш ќе кажеш благонаклонети се модераторите кон христијаните а? Ајдееее.... добро дело за исламот не се прави со убиство на луѓе. Во исламот дело кое може да го направиш хајрилија е да чиниш добро на своите родители, затоа што рајот е под мајчините нозе- Мухаммед а.с..

п.с. Немој повеќе да ме цитираш никаде, зашо кога ќе видам дека си пишал/а нешто ми иде одма да излезам од форумов и ништо да не читам од такви како тебе.

п.с.2 какви се твоите гледишта кон муслиманите, сите според тебе треба да се истребат од светот до еден така, крсташки гледаш на работите нели ? И уопште какви видувања имаш на работите, атеистички, христијански погледи или? Да знаеме барем што те прави така „паметен/а“.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Апелирам овие две теми да се спојат во една, или едната да се избрише.
http://forum.kajgana.com/threads/Еврејскиот-апокрифизам-како-основа-за-окултистичките-мистички-организации.59241/

http://forum.kajgana.com/threads/Кабала-и-нејзината-симболика.8546/
Причината е што се треба да се изјаснуваме на двете теми со подеднакво иста содржина.

Член од
28 август 2008
Мислења
2.321
Поени од реакции
538
Tuka moderatorite prvo pukaat posle prasuvaat koj bese i sto napravil.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.021
Поени од реакции
83.431
Tuka moderatorite prvo pukaat posle prasuvaat koj bese i sto napravil.
Ох море вие сте нашле да се жалите на модераторов у религија :pos:

Споменик треба да му изградите (или забрането ви беше да праите споменици у исламот?).

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Апелирам овие две теми да се спојат во една, или едната да се избрише.
http://forum.kajgana.com/threads/Еврејскиот-апокрифизам-како-основа-за-окултистичките-мистички-организации.59241/

http://forum.kajgana.com/threads/Кабала-и-нејзината-симболика.8546/
Причината е што се треба да се изјаснуваме на двете теми со подеднакво иста содржина.
Прифатено
--- надополнето: 25 март 2012 во 17:32 ---
Ох море вие сте нашле да се жалите на модераторов у религија :pos:

Споменик треба да му изградите (или забрането ви беше да праите споменици у исламот?).
Море че те пукам ејј

:)

Би ми било задоволство мојот лик да го краси Скопје 2014 :)

Шала настрана ... би те замолил да ми ја посочиш мојата пристрасност ...
Си се смеам вака кога и едните и другите ме обвинуваат за пристрасност ... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom