Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Каква асистенција на Тевез, епа наште ќелавици нека не дават пари за него. :tapp:
У јуни е наш, Галијани е мозок т.е го остае да се извини да продолжи да игра и да ја врати старата форма.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Знае некој женските од Црепојне кој се да ги опулиме, или и за то не ги бидвит оние 2ца..
Не барај брат таква убавина.. ќе ти биде криво што живиш и што не си фудбалер, макар и цреп! хахаха :icon_lol:

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Maksi Lopez: "Moeto doaganje vo Barselova dojde kako rezultat po fantasticnata sezona vo argentinskoto prvenstvo, vo timot na River Plata. So Milan rabotite se sosema razlicni, mojata odluka bese ispravna, go sakam mnogu ovoj klub. Sto se odnesuva do sezonata vo Serija A, se e mozno. Juventus e vednas zad nas i ne smeeme da se opustime. Mojata zelba e sekogas da postignuvam golovi, no ako dadam gol protiv Barsa vo Ligata na sampionite, toa ke bide posebno cuvstvo i specijalno iskustvo za mene ". :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Le probabili formazioni
MILAN-ROMA ore 18:00
Milan (4-3-1-2):Abbiati; Bonera, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Nocerino, Ambrosini, Muntari; Emanuelson; Maxi Lopez, Ibrahimovic
A disp.:Amelia, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Gattuso, Boateng, El Shaarawy.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Galliani: "If I'll root for Inter on Sunday? I root for Milan, but I tendentially root for those teams that are furthest away from us."

Легенда :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Па ќе иде, фан клубот му е 90 % деца испод 16-години ги испокраде, им еба мајката !!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Само нека не му се пренеси глупоста негова на некој од играчиве! :D
--- надополнето: 22 март 2012 во 19:38 ---
Али најјак момент беше кога Панче го имаше на тв.Го прашуваат: „Дали ако постигне гол денес Пандев а Милан победи ќе се налутите или сепак ќе имате милост?“

А Панче одговара:

„Па сакаме ама нема тука милост нема.Милан мора да победи“ или вака нешо беше :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Продадел е 50 блузи по 350 ден и ја му дводневна ескурзија до Милано. :pos:
Читајте коментари на неговиот фан клуб. :tapp: :гомце: :facepalm:
Тамн помисли дека нема друг фан клуб и остана само со тај Супер Спорт (па и баниран сум) :pos: он се појавил со нов за Милан. :facepalm: :гомце:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Дупи нешто Кајгана, првин напишав подолг пост, но отиде у неповрат, сега еден пократок на брзинка... :)

Неста го одогира одлично првиот натпревар, но на вториот со Замброта беа најголемите виновници зошто изгубивме. А и потоа нешто немаше многу сјајни натпреври. Мексес е побрз, пофизички спрмен, а моментално е во подобар играчки ритам, Неста се враќа од повреда, значи се оди на рака да игра Мексес.

Урби е подобар играч од Ночерино, има поголеми фудбалски квалитети. Скаш пас игра (кратки, долги, длабински), дриблинг, брзина, контрола на топка, во се ова тој е подобар од Ночерино, а не сум сигурен дека и во дефанзива е нешто многу послаб од него. Погледни само каков клизачки старт има. :D Не, озбилно, Ночерино во Милан се прослави поради головите, а не според тоа што е добар деструктивец. И сети се како добро одработуваше во дефанзива Емануелсон против Арсенал на Сан Сиро...

А, плус, ако мислиш дека против Барса ќе направиме резултат со повеќе деструктивци, а со помалку играчи кои знаат да играат фудбал, тогаш си во заблуда.
ти хмач, си скренал :)
па урби нема изиграно повеќе 5 добри утакмици за милан

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
ти хмач, си скренал :)
па урби нема изиграно повеќе 5 добри утакмици за милан
Има, башка што тие добри натпревари му се последниве месец-два! А, кој е последен добар натпревар на Ночерино, каде навистина се одвоил од групата (но, тоа да не е поради гол!)?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
До негде сте у право и двајцата... се сложуем за болдот, ама сепак се работи за два различни играчи! Искрено Урби како што пиша Гадафи тешко дека има изиграно појќе од 5 добри натпревари, а и ХМ е у право... Ночерино се прослави со головите.. ама барем дава голови за разлика од Урби, и он си имаше шанси да се прослави да си ги користел шансите што ги имал...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ночерино дава 100% од себе на секоја утакмица и покрива многу простор,а головите се како бонус.Неговата задача одлично ја извршува и кога нема да биде многу забележлив он игра феномелано.Од него се бара да покрива во дефанзива но и да ја поврзува играта во некои ситуации,а за мене тоа го прави одлично.Приметете го неговото движење кога напаѓа противникот и ќе сватите дека е еден од најзначајните играчи во тимов.

п.с Споредувате играчи што имаат различна улога во тимот. :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
п.с Споредувате играчи што имаат различна улога во тимот. :)
Зборуваме за тоа кој треба да игра против Барса!

Се сложувам јас со тебе дека Ночерино е многу вреден играч, сега дека игра фенеоменално не баш. :) Знае Ночерино да делува изгубено на терен, да се изгуби дефанзивно, да трча во празно, неговиот труд да биде бескорисен.... ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom